O-STA

KYOCERA ECOSYS MA4000wifx: Napredna zmogljivost in izjemna učinkovitost za sodobne pisarne

Slika naprave

Ljubljana, 24. 10. 2024 - Kyocera je predstavila najnovejšo serijo tiskalnikov KYOCERA ECOSYS MA4000wifx, ki prinaša popolno rešitev za sodobne poslovne uporabnike in je sedaj na voljo tudi v Sloveniji. Nova serija tiskalnikov je zasnovana s poudarkom na enostavni uporabi, izjemni zmogljivosti in ekološki odgovornosti, kar jo uvršča med najnaprednejše naprave na trgu.

Zmogljivost in prilagodljivost

Serija KYOCERA ECOSYS MA4000wifx, ki vključuje modela MA4000fx in MA4000x, je posebej prilagojena potrebam dinamičnih delovnih okolij, kjer je ključna hitrost, zanesljivost in stroškovna učinkovitost. S tiskalnimi hitrostmi do 40 strani na minuto (ppm) in zmogljivostjo samodejnega obojestranskega tiskanja, so ti modeli idealni za podjetja, ki iščejo naprave za optimizacijo delovnega toka. Vsi modeli vključujejo tudi robusten vhodni pladenj in kaseto za papir s skupno kapaciteto do 350 listov, kar zmanjšuje potrebo po nenehnem dodajanju papirja in dodatno povečuje produktivnost.

Napredne funkcije brezžičnega tiskanja

S podporo za Wi-Fi Direct in standardno brezžično povezljivostjo model ECOSYS MA4000wifx omogoča popolno fleksibilnost pri postavitvi in uporabi. Uporabniki vseh modelov pa lahko tiskajo neposredno s pametnih telefonov ali tablic prek aplikacije KYOCERA Mobile Print ali drugih standardov, kot sta AirPrint in Mopria. To pomeni, da je tiskanje enostavno, ne glede na to, kje se nahajate, kar omogoča brezhibno delovanje v sodobnih hibridnih delovnih okoljih.

Ekološka odgovornost in trajnost

Serija MA4000wifx je del priznanega koncepta ECOSYS, ki združuje trajnost in nizke operativne stroške. Ti tiskalniki se ponašajo s komponentami z dolgo življenjsko dobo, ki zmanjšujejo pogostost vzdrževanja, in energetsko učinkovitimi funkcijami, ki zmanjšujejo porabo energije med uporabo in v stanju pripravljenosti. To neposredno prispeva k zmanjšanju skupnega vpliva na okolje ter hkrati omogoča dolgoročno varčevanje pri stroških tiskanja.

Napredne varnostne funkcije

Varnost je v sodobnih poslovnih okoljih ključnega pomena, zato serija ECOSYS MA4000wifx vključuje napredne varnostne funkcije, kot so podpora za IPsec in SSL, ki zagotavljajo zaščito podatkov med prenosom. Prav tako omogoča upravljanje uporabniških dostopov in funkcijo overjanja uporabnikov, kar preprečuje nepooblaščen dostop do občutljivih informacij.

Intuitivna uporabniška izkušnja

Naprave iz serije se ponašajo z intuitivnim in uporabniku prijaznim vmesnikom. Velik 7-palčni barvni zaslon na dotik pri modelu MA4000wifx omogoča preprosto upravljanje in hitro dostopanje do glavnih funkcij. Uporabniki lahko enostavno prilagodijo zaslon svojim potrebam in s tem optimizirajo delovni proces. Tiskalniki so zasnovani za minimalno vzdrževanje, kar omogoča hitro in učinkovito opravljanje nalog brez nepotrebnih prekinitev.

Zmogljivost skeniranja in kopiranja

Poleg tiskanja naprave nudijo tudi napredne funkcije skeniranja in kopiranja. Z možnostjo skeniranja do 80 strani na minuto in podporo za različne formate datotek (PDF/A-1, PDF/A-2, JPEG, TIFF in XPS) je serija idealna rešitev za podjetja, ki potrebujejo vsestranske naprave za upravljanje dokumentov. Poleg tega nudijo možnost namestitve funkcije optičnega prepoznavanja znakov (OCR), ki omogoča enostavno iskanje po skeniranih dokumentih in njihovo urejanje.

Tiskalnik ECOSYS PA4000wx in PA4000x

Poleg serije večopravilnih naprav z oznako MA je Kyocera pripravila tudi dve različici tiskalnikov, ki ju prepoznamo po oznaki PA. Zagotavljata vse od velike kapacitete papirja do Wi-Fi povezave v "w" različici. Omogočata dvostransko tiskanje in se ponašata s kompaktno zasnovo. Tiskalnika sta prav tako sestavljena iz delov z dolgo življenjsko dobo, kar jima zagotavlja zanesljivo delovanje z velikimi hitrostmi tiskanja in nizkim TCO.

Za več informacij o novi seriji tiskalnikov KYOCERA ECOSYS obiščite spletno stran Xenon Forte.

#

O Kyocera Document Solutions Europe Management B.V.

Kyocera Document Solutions Europe Management B.V. je skupina podjetij v lasti korporacije Kyocera Document Solutions Inc., vodilnega globalnega ponudnika celovitih dokumentnih rešitev s sedežem v Osaki, na Japonskem. Portfelj podjetja vključuje zanesljive in okolju prijazne večnamenske naprave in tiskalnike, pa tudi poslovne aplikacije in svetovalne storitve, ki omogočajo strankam, da optimizirajo in upravljajo svoje delovne tokove dokumentov ter dosežejo nove ravni učinkovitosti. S strokovnim znanjem in kulturo empatičnega partnerstva si podjetje prizadeva pomagati organizacijam uresničiti spremembe.

Kyocera Document Solutions Inc. je skupina podjetij v lasti družbe Kyocera Corporation (Kyocera), vodilnega dobavitelja polprevodniških paketov, industrijskih in avtomobilskih komponent, elektronskih naprav, pametnih energetskih sistemov, tiskalnikov, fotokopirnih strojev in mobilnih telefonov. V fiskalnem letu, ki se je končalo 31. marca 2023, je konsolidirani prihodek od prodaje skupine Kyocera znašal 2 bilijona jenov (približno 15,1 milijarde ameriških dolarjev). Kyocera na lestvici največjih javnih podjetij na svetu "Global 2000" revije Forbes za leto 2023 zaseda 672. mesto, in je bila imenovana med "100 najbolj trajnostno vodenimi podjetji na svetu" po izboru The Wall Street Journal. Več informacij je na voljo na spletni strani www.kyoceradocumentsolutions.si.

O podjetju Xenon forte

Podjetje Xenon forte sodeluje s Kyocero že od leta 1989, status nacionalnega distributerja je pridobilo leta 1997, julija 2002 pa postalo njen direktni partner. Skupaj s podjetji Xenon forte - Zagreb d. o. o., Xenon forte Sarajevo d. o. o. in Xenon forte Montenegro d. o. o. skrbi za marketing, tehnično podporo in distribucijo izdelkov Kyocera Document Solutions v Sloveniji, na Hrvaškem, v Bosni in Hercegovini ter Črni gori. Osnovna dejavnost podjetja razvoj in prodaja rešitev za upravljanje z dokumenti, kar zagotavlja odlično osnovo za razvoj uporabniških storitev, tehnično podporo in razvoj aplikacij za podjetje Kyocera.

Kontakt

Tomaž Zajc, vodja marketinga

Xenon forte d.o.o.

Letališka cesta 29, Ljubljana

Tel: (01) 5484 812

Xenon forte d.o.o.