O-STA

SunPoker.com ponudil 50.000 dolarjev vredno sodelovanje v HORSE-u

WILLEMSTAD, Curacao - (BUSINESS WIRE) - 20. marec 2007 - Podjetje One Sick Promo (Noro dobra promocija) je v skladu s svojim imenom objavila neverjetno promocijsko akcijo ob že NORIH 1,25 milijona dolarjev v nagradah.

Vsak igralec, ki zasluži 50.000 MPP-jev (Mojih poker pik) med akcijo One Sick Promo, ki poteka od 1 Decembra 2006 do 31. maja 2007, se bo avtomatično uvrstil v tekmovanje H.O.R.S.E. s prijavnino 50.000 dolarjev, ki poteka pod okriljem svetovnega prvenstva v pokru (WSOP).Tekmovanje WSOP H.O.R.S.E. je eno izmed glavnih tekmovanj izkušenih profesionalcev in zahteva 50.000 dolarjev prijavnine. Na dogodku se izmenjujejo igre Hold Em, Omaha, Razz, 7 Stud, in 7 Stud H/L.

Tekmovanje je na tako visokem nivoju, da so se ga lani udeležili taki kalibri kot so Doyle Brunson, Phil Ivey, Chip Reese, in T.J. Cloutier.

Adam Smirnis, direktor igralnice pokra pri SunPoker, je dejal: "Ob prenatrpanosti glavnega dogodka, igralci iščejo druga tekmovanja, na katerih bi se lahko izkazali. Za profesionalce ima H.O.R.S.E. enak status, kot ga je imel glavni dogodek preden se je tako močno razširil. Menimo, da bo prestižnost tega dogodka na našo stran pritegnila tudi boljše spletne igralce, ki se bodo potegovali za vstopnico na to tekmovanje. Čeprav se zdi 50.000 MPT-jev skorajda zastrašujoča številka, jih je od 1. decembra že doseglo 22 igralcev. In ker promocija traja polnih 6 mesecev, imajo vsi igralci, ki redno obiskujejo našo spletno stran, možnost da jih dosežejo."

Ta promocijska akcija bo zagotovo pritegnila vse spletne igralce, ki si želijo igrati in premagati najboljše igralce pokra na svetu. Če menite, da ste dovolj dobri za nastop na H.O.R.S.E. naslednje leto, se prijavite na SunPoker še danes.

O podjetju SunPoker.com

SunPoker.com je ena od največjih spletnih igralnic za poker. Na njej tisoče igralcev iz celotnega sveta 24 ur na dna igra različne verzije pokra kot so Texas Hold'em, Seven Card Stud, Omaha in ostale. S SunPoker.com se trguje znotraj omrežja (NASDAQ:CRYP). Od leta 2000 je bilo varno odigranih preko 1.2 milijarde iger.

KONTAKT:

For SunPoker.com

Willemstad Johnny Jordane, 1-888-525-PEAK

John.Jordane@peak-entertainment.com