O-STA

Terapija z izvornimi celicami tudi v estetski medicini

Lepotni kirurg z Dunaja kot prvi v Evropi uporablja vrhunsko tehnologijo

Postopki povečanja prsi, zmanjševanja gumb in pomlajevanja obraza so zdaj precej uspešnejši. "Že nekaj časa vemo, da so v maščobi izvorne celice, ki jih odstranimo z liposukcijo," pravi lepotni kirurg z Dunaja, DDr. Karl-Georg Heinrich: "in zdaj smo ugotovili, kako je te dragocene žive celice mogoče uporabiti in namesto bi jih zavrgli, jih zdaj izkoristimo." DDr. Heinrich terapijo z izvornimi celicami uspešno uporablja na svojem inštitutu (Clinic DDr. Heinrich). S tem je postal prvi v Evropi, ki je napravil ta pionirski korak.

Na Japonskem so izvedli klinično študijo o uporabi izvornih celic v kozmetični medicini in dobili osupljive rezultate. Na podlagi teh dognanj je tehnika zdaj dovoljena tudi v Evropski uniji.

"Prihodnost se je že začela," pravi DDr. Heinrich: "zdaj lahko pacientove lastne žive celice uporabimo kot polnilo, na mestih, kjer je to potrebno. Enostavno povedano, smo zdaj našli način, ki nam omogoča odvzem najboljšega dela pacientove lastne maščobe - živih izvornih celic - in njihov optimalen izkoristek."

S tem se odpirajo nova obzorja v estetski medicini. Povečanje prsi z izvornimi celicami pomeni, da je mogoče doseči povečanje volumna z živim, namesto s plastičnim tkivom. Take povečane prsi so po videzu in otipu popolnoma naravne. In kar velja za prsi, velja tudi za druge dele telesa, kot so zadnjica, boki, stegna, meča ipd. DDr. Heinrich pravi: "prednost izvornih celic ni le ta, da so rezultati 100 % naravni, ampak tudi ta, da trajajo do konca življenja."

Za dodatne informacije obiščite spletno mesto www.ddrheinrich.com

Stik: Clinic DDr Heinrich

Mag. Thorwald Fastner

E-pošta: kunden@ddr-heinrich.at

Tel.:+43 664 458 05 36