O-STA

Podjetje Emergent BioSolutions se bo to predstavilo na četrti globalni zdravstveni konferenci Rodman and Renshaw

ROCKVILLE, Maryland, ZDA.--(BUSINESS WIRE)--1. maja 2007--Podjetje Emergent BioSolutions Inc. (NYSE: EBS) je danes sporočilo, da se bo predstavilo na 4. globalni zdravstveni konferenci Acumen BioFin Rodman and Renshaw 15. maja 2007 ob 12.15 po srednjeevropskem času (6.15 po vzhodnem času) v hotelu Le Meridien Beach Plaza Hotel v Monte Carlu. Vodstvo podjetja bo podalo presek dejavnosti, vključno z najnovejšimi podatki o razvojnih programih in nedavnih aktivnostih podjetja.

Predstavitev bo v živo v obliki webcasta tudi na internetu, kjer bo kasneje na voljo posnetek. Za dostop do žive predstavitve pojdite na www.emergentbiosolutions.com, kliknite na povezavo "Investors" in nato na "Webcasts & Presentations". Posnetek bo na spletu na voljo 24 ur po predstavitvi, kjer bo do njega možno dostopati še 30 dni.

O podjetju Emergent BioSolutions Inc.

Emergent BioSolutions Inc. je biofarmacevtsko podjetje, ki je zavezano eni sami misiji - zaščiti življenj. Podjetje razvija, proizvaja in prodaja imunobiotike, ki vsebujejo cepiva in terapevtske učinkovine, ki imunskemu sistemu pomagajo zdraviti ali preprečiti bolezen. Naš segment bioobrambe se osredotoča na imunobiotike, ki se uporabljajo proti biološkim povzročiteljem, ki se lahko uporabljajo pri bioterorizmu in kot biološko orožje. Naš produkt BioThrax(R) (cepivo proti antraksu) je edino cepivo proti okužbi z antraksom, ki ima odobritev ameriške agencija za zdravila (U.S. Food and Drug Administration). V komercialnem delu je podjetje specializirano za imunobiotike proti nalezljivim boleznim in drugim zdravstvenim stanjem, za katere obstajajo precejšnje neizpolnjene potrebe na področju zdravstvenega varstva. Več informacij o podjetju je na voljo na spletni strani www.emergentbiosolutions.com.

KONTAKT:

Emergent BioSolutions Inc.

Kontakt za vlagatelje in medije

Robert G. Burrows, 301-795-1877

burrowsr@ebsi.com