O-STA

AVEA in mail2web.com predstavila AVEA MobileOffice

VEČPREDSTAVNOSTNE VSEBINE NA VOLJO:

http://www.businesswire.com/cgi-bin/mmg.cgi?eid=5411686

TORONTO, Kanada - (BUSINESS WIRE) - 24. maja 2007 - AVEA, vodilni mobilni operater v Turčiji, in mail2web.com sta danes predstavila novo storitev, poimenovano MobileOffice. Storitev s pomočjo tehnologije Microsoft PUSH omogoča brezžično sinhronizacijo e-poštnih sporočil, koledarja, opravil, kontaktov in dokumentov za pametne telefone, kot so BlackBerry, in telefone, ki podpirajo Microsoft ActiveSync.

Ker podjetja kot Nokia, SonyEricsson, Samsung in Motorola prav tako podpirajo tehnologijo PUSH, ki jo je razvil Microsoft, lahko kupci za uporabo te nove storitve izbirajo med vrsto kompatibilnih telefonov.

Omenjena tehnologija obenem predstavlja prvi primer uporabe storitve z dodano vrednostjo s strani turškega GSM operaterja in zapolnjuje razkorak med uporabniki navadnih telefonov in uporabniki pisarniških storitev, kot so Microsoft Exchange in Microsoft SharePoint.

Ilker Kocak, član uprave AVEA, zadolžen za prodajo in trženje, je dejal: "Za našo MobileOffice storitev smo izbrali mail2web.com, vodilno svetovno podjetje pri pošiljanju sporočil in mobilnega povezovanja. Med podjetjema obstaja popolna sinergija, saj sta se obe odločili, da bosta strankam ponudili rešitve s pomočjo najsodobnejše tehnologije. S to novo storitvijo bomo našim strankam omogočili dostop do pisarne ne glede na njihovo trenutno lokacijo. Želimo si postati vodilni ponudnik mobilnih storitev povezovanja v tem tržnem segmentu.

Michael R. von Filski, direktor mail2web International AG, licenčnega partnerja in predstavnika Mail2web.com za Evropo, Bližnji vzhod in Afriko, je dodal: "Turčija je za nas zelo pomemben trg zaradi mladega in dinamičnega prebivalstva, visokega deleža mobilnih telefonov na trgu in njene bližine ter političnih odnosov s številnimi sosednjimi državami. Za prodor na ta pomemben trg smo izbrali AVEA, najmlajšega in najbolj konkurenčnega mobilnega operaterja v Turčiji."

Tony Yustein, vodja uprave SoftCom, materinske družbe mail2web.com, pa je dejal: "Zadovoljni smo, da je mail2web International AG povečal naš doseg v regiji Evropa, Bližnji vzhod in Afrika. Naša vizija je ponuditi tehnološke rešitve, ki se osredotočajo na mobilnost in v katerih vidimo naslednji pomemben korak v razvoju interneta. S tem, da je AVEA izbrala naše izdelke, dokazujemo, da lahko razvijamo izjemno dostopne storitve z dodano vrednostjo za mobilne operaterje po celem svetu."

O podjetju AVEA

AVEA je najmlajši GSM operater v Turčiji. Ima 8 milijonov naročnikov, 1900 zaposlenih in ponuja mednarodno gostovanje v 165 državah s 371 omrežji. Po privatizaciji turškega telekoma Turkish Telecom leta 2005, je 55% telekoma pristalo v rokah Oger Telecom. Septembra 2006 je Turk Telecom odkupil 40,6% delež italijanskega Telecom Italy v AVEA, 19% podjetja pa je v lasti turške banke Is Bank. Tako ima Oger Telecom upravljavski delež v AVEA.

O podjetjih mail2web.com in mail2web AG International

Od leta 1997 je mail2web.com vodilni ponudnik različnih spletnih storitev za 16 milijonov uporabnikov v 220 državah in podpira 26 jezikov. Kot svetovno certificiran zlati partner podjetja Microsoft za mobilne rešitve (Gold Microsoft Mobility Solutions Partner), mail2web.com ob uporabi vrhunske tehnologije razvija storitve, ki so enostavne za uporabo. mail2web International AG je licenčni partner in predstavnik mail2web.com v Evropi, na Bližnjem vzhodu in v Afriki.

VEČPREDSTAVNOSTNE VSEBINE NA VOLJO:

http://www.businesswire.com/cgi-bin/mmg.cgi?eid=5411686

KONTAKT: AVEA

Burcin Uzunhasan, +90-555-255-2587

burcin.uzunhasan@avea.com.tr

ali

mail2web International AG

Sinan Oymaci, +90-532-283-9131

sinano@mail2webint.com

ali

SoftCom

John Carthy, +1-416-957-7419

johnc@softcom.biz