O-STA

GW Equity bo v Zuerichu gostil simpozij o investijskih priložnostih v Severni Ameriki

Glavni govornik na kosilu simpozija bo nekdanji švicarski veleposlanik v Nemčiji Thomas Borer-Fielding

Mednarodni simpozij investitorjev

DALLAS, ZDA-- 7. junija, 2007 -- Ameriško podjetje GW Equity, ki velja za eno od vodilnih na področju srednje velikih združitev in naložb, v Zuerichu organizira mednarodni simpozij investitorjev (International Buyers Symposium), na katerem želi izpostaviti strateške priložnosti za švicarska in zahodnoevropska podjetja in investitorje, ki jih zanima nakup zasebnih srednje velikih podjetij (vrednih med 10 milijoni in 500 milijoni ameriških dolarjev) v Severni Ameriki.

Mednarodni simpozij kupcev (udeležba je brezplačna) bo potekal v od torek, 19. junija, 2007 v Club Baur au Lac Hotelu, na naslovu General Guisan-Quai 8 (Glarnischstrasse 10) v Zuerichu. Srečanje se bo začelo ob 11.00 in sklenilo ob 15.00.

Glavni govor na simpozij bo imel Thomas Borer-Fielding, ki je bil med leti 1999 in 2002 švicarski veleposlanik v Nemčiji, trenutno pa velja za enega glavnih poslovnih svetovalcev podjetij v Švici, Nemčiji, Rusiji in ZDA. Borer-Fielding bo govoril o tujih neposrednih naložbah v Severni Ameriki in prednostih severnoameriških naložb za evropske kupce.

Kako se udeležiti simpozija

Posamični in institucionalni investitorji, direktorji korporacij, menedžerji, ki se ukvarjajo z zaščito pred tveganjem, in ostali zainteresirani za udeležbo na tem brezplačnem simpoziju, naj se obrnejo na Stephana Lachmanna, ki je dosegljiv na številki +41 43 24 30250 in poštnem naslovu lachmann@content5.de ali na sedež GW Equity v Teksasu na številki 877-213-1792 in elektronskem naslovu info-us@gwequity.com.

O podjetju GW Equity

GW Equity je eno od vodilnih svetovni podjetij na področju podpore zasebnim srednje velikim strankam pri združitvah, nakupih in odprodajah. Naloga podjetja je sprostiti generacijsko bogastvo in kapital (generational wealth and equity - od tu ime "GW Equity"), ki ga je moč najti v vsakem podjetju. Skupina GW Equity ima po 20 letih rasti v izpostavah širom po svetu več kot 300 profesionalnih svetovalcev. Ob sedežu v Dallasu v Teksasu ima GW Equity v ZDA podružnice še v New Yorku, Chicagu in Irvineu. Za več informacij se obrnite na sedež GW Equity v Dallasu na številki 877-213-1792 ali na elektronski naslov info-us@gwequity.com.

KONTAKT:

GW Equity

Molli Samuels, 972-580-0662 x22

molli@cookseypr.com