O-STA

Yokogawa in MAVERICK Technologies podpisala novo pogodbo s Chevronom

COLUMBIA, ZDA, 14. julij 2007 - Podjetji Yokogawa in MAVERICK Technologies sta danes naznanili, da je njuno mešano podjetje YMAC s podpisom dolgoročne pogodbe postalo glavni pogodbeni partner Chevronovih rafinerij po svetu na področju avtomatizacije in nadzora.

S standardizacijo in modernizacijo avtomatizacije predelave in nadzorne infrastrukture namerava Chevron v tem času okrepiti operacije in zanesljivost v osmih rafinerijah, ki so v njegovi popolni lasti.

V mešanem podjetju YMAC (Yokogawa MAVERICK Alliance for Chevron) bo Yokogawa zagotavljal svoje inovativne tehnologije na področju nadzora, MAVERICK pa bo poskrbel za večino načrtovanja, vodenja gradenj ter montaže. YMAC storitve zajemajo validacijo specifikacij projektiranja, terensko instrumentacijo, integriran nadzor postopkov, načrtovanje in izvajanje varnostnih sistemov ter optimizacija sredstev in napredne aplikacije.

Delo se bo izvajalo na podlagi naročil za storitev/nakup, ki zajemajo določbe mednarodne okvirne pogodbe, ki sta jo pred kratkim podpisala Chevron U.S.A. Inc. in Yokogawa.

Ta pomembna pogodba o modernizaciji osmih Chevronovih rafinerij po svetu ter povezanih predelovalnih enot predstavlja enega največjih posameznih programov na področju industrije avtomatizacije postopkov v okviru glavne avtomatizacijske pogodbe.

O MAVERICKU

MAVERICK Technologies je podjetje naslednje generacije, ki se ukvarja z načrtovanjem, integracijo sistemov in operacijskim svetovanjem. S svojo široko mrežo izobraženih ter izkušenih sodelavcev, ki delujejo tako na regionalnih kot mednarodnih lokacijah, podjetje zagotavlja inovativne rešitve za širok krog klientov iz proizvodnje in predelovalne industrije.

MAVERICKOVO sposobno osebje predano pomaga svojim klientom, da ubežijo poslovni neučinkovitosti, s katero se soočajo. MAVERICK zagotavlja izboljševanje donosnosti - individualno z avtomatizacijo obratov, upravljanjem poslovnih procesov, ter poslovnimi sistemi, ter celovito z integracijo znanja v celotnem podjetju. Če želite izvedeti več, obiščite www.mavtechglobal.com.

Za medijska vprašanja pokličite Brada Wisea na 713-770-3303 ali mu pišite na brad.wise@mavtechglobal.com.

Kontakt:

MAVERICK Technologies

Brad Wise

713-770-3303 brad.wise@mavtechglobal.com