O-STA

Družba Rapid Fitness, Inc. je najavila, da bo v sredo njeno lastniško povezano podjetje Amore TV Productions odprlo svoj novi portal (ISP) ADULTZ ON LINE

FORT LAUDERDALE, Florida - (BUSINESS WIRE) - 10. julij 2007 - Rapid Fitness, Inc. (Pink Sheets: RPDI), javna delniška družba, ki je trenutno na voljo na trgu OTC, je najavila, da bo v sredo njeno lastniško povezano podjetje Amore TV Production odprlo svoj portal ponudnika internetnih storitev (ISP). Novi portal ADULTZ ON LINE je mogoče najti na spletnem mestu podjetja, na naslovu http://www.rapidfitness.com/isp.html. Zaračunavanje storitev v višini 19,95 USD mesečno, se bo začelo s 1. avgustom.

V prvem mesecu, ko se bo portal odprl, bo članstvo brezplačno - torej za vse, ki se bodo vpisali ta mesec. Pripravljajo se tudi partnerstva z drugimi lastniško povezanimi programi za vsebine v industriji za odrasle. Družba bo zdaj začela s širjenjem marketinškega načrta.

Direktorica Donna Yamin je dejala: "Veseli smo, da je portal končan in pripravljen na uporabo. Pravkar končujemo tudi naš drugi DVD video za Amore TV Production, ki bi lahko prinesel približno 80.000,00 USD prihodkov mesečno, s čimer bomo povečali svojo strukturo prihodkov in že v prvem letu ustvarili pozitiven finančni izid."

Za dodatne informacije obiščite spletno mesto http://www.rapidfitness.com/isp.html.

Izjava v skladu z načeli "varnega pristana"

To obvestilo za javnost vsebuje predvidevanja za prihodnost, tudi v povezavi s prihodnjim poslovanjem podjetij. Te izjave so neizogibno predmet tveganj in negotovosti. Dejanski rezultati se lahko materialno razlikujejo od teh, napovedanih v predvidevanjih za prihodnost, saj nanje vplivajo določeni dejavniki tveganja, zaradi katerih se lahko rezultati materialno razlikujejo od napovednih. Vodstvo opozarja, da so vse izjave glede rezultatov v prihodnosti neizogibno predmet tveganj, negotovosti in dogodkov, na katere podjetje Global Web TV, Inc. ne more vplivati, zato ni mogoče podati nobenega zagotovila, da bodo ti rezultati dejansko doseženi. Potencialna tveganja in negotovosti vključujejo: zmožnost naročiti, izvesti in uspešno dokončati projekte ter postaviti ustrezno ceno; razpoložljivost tehničnega osebja; tehnološke spremembe ter vpliv konkurence (brez omejitve na našteto).

STIK:

Rapid Fitness, Inc., Fort Lauderdale

Tom Nelson, 480-326-8577

www.amoretv.net/invest.html