O-STA

PO SPORAZUMU S SUBRUBAN NEWSPAPERS OF AMERICA PRESSMART VABI ŠE PUBLIKACIJE EVROPSKE SKUPNOSTI

DUNAJ, Avstrija--(poslovno sporočilo)�-1. okt. 2007�-

Prosimo, da sporočilo BW6188, izdano 1. okt. 2007, nadomestite s sledečim.

Po uspešnem pohodu v časopisni industriji in industriji revij v ZDA in VB Pressmart (www.pressmart.net) sedaj namerava razširiti svoj tržni delež na evropski trg digitalnih publikacij. Da bi v Evropi okrepil svoje načrte, bo Pressmart od 8.-10. oktobra na sejmu IfraExpo 2007, na razstavnem prostoru A420, na Dunaju v Avstriji, predstavil svoje izredno priljubljene rešitve New Media Delivery Platform in tehnološke rešitve za knjižnično digitalizacijo časopisov,revij, dnevnikov in katalogov.

Pressmart ponuja celotno platformo storitev - od konverzije, gostovanja, naročnine, oglaševanja in prijavljanja neprimerne vsebine ter dostavljanja preko številnih distribucijskih kanalov, vključno z opcijami spleta, mobilnega telefona, Podcasts in vgrajeno RSS. Medtem ko večina od 160-ih publikacij, ki so objavljene v 19-ih jezikih v 28-ih državah učinkuje kot vzvod sprotnemu modelu plačevanja pri Pressmartu, lokalni časopisi in časopisi skupnosti največ pridobijo, če omejijo in nadzorujejo stroške in tako s to monetizacijsko storitvijo dosežejo najboljšo izpostavljenost.

"Naše stranke v Evropi, kot tudi drugod, s pomočjo informacij, ki jih imajo na razpolago, iščejo poti, s katerimi bi lahko pridobili prednost," je dejal generalni direktor Pressmart Media Limited, Sanjiv Gupta. "Pressmartova tehnologija "e-časopisa" ponuja izjemno tehnologijo in najširši spekter novih možnosti medijske distribucije, od katerih imajo veliko koristi naše stranke. Verjamemo, da nam bo sejem IfraExpo na Dunaju omogočil pravo platformo za razširitev in utrditev odnosov s strankami ter razvoj novih poslovnih možnosti z evropskimi strankami."

Suburban Newspapers of America, čigar članice so nekatere izmed največjih javnih in zasebnih časopisnih družb v Severni Ameriki, je s Pressmartom nedavno sklenil sporazum za uporabo Pressmartove platforme New Media Delivery Platform, da bi s pomočjo e-Uredništva okrepil prisotnost Pressmarta na hitro rastočem trgu globalnih digitalnih publikacij.

Pressmartovo New Media Delivery Platform(TM)danes priznavajo stranke iz ZDA, Evrope in VB tako zaradi kvalitete in sposobnosti razvijanja kot zaradi širjenja števila bralcev in izpostavljenosti vsebine na novih medijih kot so mobilni telefoni, Podcasts in RSS. Med strankami so Trinity Mirror, CNBC European Business Magazine in World Association of Newspapers.

Tehnologija e-arhiviranja v Pressmartu je še ena široko uporabljena rešitev arhiviranja, ki se veliko uporablja za digitaliziranje 400 let starih arhivov iz mikrofilmov in papirnatih virov na splet. Za več informacij o Pressmartu obiščite spletno stran http://www.pressmart.net.

Kontakti:

Media

enRight Media Relations

Muralidharan ali Sheela

+91-98851-09594/98498-09594

enright@enrightpr.com

ali

Pressmart

Navneet Taori

ntaori@pressmart.net