O-STA

Emma začel s četrtim letnim programom Emma 25

Podjetje za storitve trženja preko elektronske pošte bo podelilo 25 brezplačnih uporabniških računov

Nashville, Tennessee, ZDA - (BUSINESS WIRE) - 1. novembra 2007- Emma(R), podjetje za trženje in komunikacije preko elektronske pošte, je napovedalo začetek svojega četrtega programa Emma 25, v okviru katerega vsako leto 25 dobrodelnim ustanovam po svetu podeli brezplačne uporabniške račune.

Emma 25, ki zdaj stopa že v četrto leto, je program, v katerem Emma v sodelovanju s svojimi strankami zagotavlja tržno in komunikacijsko podporo dobrodelnim ustanovam, ki skušajo s trdim delom izboljšati življenje ljudi v njihovih skupnostih. Stranke podjetja Emma vsako leto nominirajo svoje najljubše - in najbolj zaslužne - lokalne dobrodelne ustanove. Osebje podjetja Emma nato izbere 25 ustanov s tega seznama in jim podari brezplačni uporabniški račun podjetja Emma, originalen in po meri uporabnikov oblikovan pisarniški material ter eno leto brezplačnih storitev podjetja, ki jih je nato možno vsako leto podaljševati.

Emma bo predloge svojih strank sprejemal do srede, 21. novembra, seznam 25 izbranih ustanov pa bodo razglasil v prvem tednu decembra.

Med ustanovami, izbranimi v minulih letih, so: Central Missouri Autism Project, organizacija, ki nudi sredstva in podporo ljudem, ki trpijo za avtizmom; Nashville Safe Haven, zavetišče, ki v osrednjem Tennesseeju skrbi za družine brez doma; in Raising Voices, ustanova iz Ugande, ki se bori proti nasilju nad ženskami in otroci v Afriki.

Za vse podrobnosti o programu in ustanovah, izbranih v minulih letih, obiščite spletno stran www.myemma.com/emma25.

O podjetju Emma(R)

Emma temelji na spletnih storitvah, ki pomagajo organizacijam komunicirati in tržiti s slogom. Emma je namenjen malim in srednje velikim podjetjem in organizacijam, ki jim pomaga oblikovati privlačno elektronsko obveščanje izbranih uporabnikov in natančno spremljanje odzivov. Emma je bil ustanovljen leta 2002, med ustanovami, ki trenutno uporabljajo njegove storitve elektronske pošte, pa so Gibson, New York University, Coinstar, YoungLife, radijska oddaja NPR's Car Talk ter več kot 8,000 organizacij v ZDA in drugod po svetu.

Več informacij je na voljo na spletni strani www.myemma.com.

"Veljavna verzija sporocila je izvirno besedilo, ki je napisano v izvirnem jeziku. Prevodi so na voljo le v pomoc in jih je potrebno primerjati z izvirnikom, ki je edina verzija besedila, ki ima lahko pravne posledice".

KONTAKT:

Emma Suzanne Norman, 615-292-5888, x130

suzanne@myemma.com