O-STA

Ples naftnih baronov v Dubaju predstavlja milijon dolarjev vredni lov na zaklad na Bahamih

Sponzor je letovišče Rum Cay Resort Marina

RUM CAY, Bahami--(poslovno sporočilo)�-5. nov. 2007�-

Montana Holdings Limited (MHL) bo kot platinasti sponzor za peti ples naftnih baronov v Dubaju, ki se bo začel v petek 9. novembra 2007 na tratah dubajskega golf kluba Emirates Golf Club, predstavil bahamsko letovišče Rum Cay ResortMarina. Ples naftnih baronov je največji dubajski družbeni dogodek korporativnih naftnih in plinskih družb in predstavlja hkrati kronanje Naftnega barona Bližnjega vzhoda 2007 in zbiranje denarja za dobrodelno organizacijo "Make A Wish Foundation".

Večer bo še popestril lov na zaklad v letovišču Rum Cay Resort Marina, ki ima za nagrado posest z lokacijo s pogledom na ocean v vrednosti $1.25 milijonov dolarjev (USD). Ta luksuzna obalna lokacija je enostavno dostopna po zraku ali kopnem.

Vsak gost večera bo dobil brošuro, ki bo vsebovala številko in naslov spletne strani. Spletna stran bo aktivirana takoj, ko bo ples zaključen. Udeleženci bodo v roku sedmih dni morali vnesli svoje številke na spletno stran. Če se zmagovalec ne bo prijavil v roku sedmih dni, bo nagrada pripadla drugouvrščenemu.

"Naš interaktivni lov na zaklad v kibernetinčnem prostoru je oblikovan tako, da vzbudi zanimanje za to tehnološko iznajdljivo srečanje, ki se resnično zaveda elegantne narave te neverjetne otoške lokacije blizu Bahamov, hkrati pa podpira fundacijo "Make A Wish Foundation," je rekel direktor MHL-ja, John Mittens.

Rum Cay Resort Marina je razkošno rezidenčno letovišče z marino, ki obsega 897 akrov površine. Razvilo se je v prvo destinacijo za nekonformistične in avanturistične popotnike, željne avtentičnih doživetij na bahamskem otoku, in ponuja neprimerljivo eleganco in izredno udobje.

Lastniki bodo uživali v ugodnostih novega in moderniziranega letališča z carinskimi storitvami na kraju samem ter v izredno veliki marini za jahte, ki ponuja celo paleto storitev.

Za dodatne informacije in možnost vpisa za začetne ponudbe pred gradnjo in ekskluzivne novosti o razvoju projekta obiščite www.rumcay.com.

" Veljavna verzija sporocila je izvirno besedilo, ki je napisano v izvirnem jeziku. Prevodi so na voljo le v pomoc in jih je potrebno primerjati z izvirnikom, ki je edina verzija besedila, ki ima lahko pravne posledice".

KONTAKT:

Rum Cay Resort Marina, Rum Cay

Karen Malcolm, 242-677-3000

karen.malcolm@rumcay.com