O-STA

Interactive Brokers v ugledni reviji imenovana za najbolj cenovno ugodno borznoposredniško hišo

GREENWICH, Connecticut, ZDA--(BUSINESS WIRE)--7. december 2007--Družba Interactive Brokers je prejela letošnjo nagrado za najbolj cenovno ugodno mednarodno borznoposredniško hišo, ki jo podeljujejo bralci Investors' Chronicle, najbolje prodajane finančne revije v Veliki Britaniji.

Interactive Brokers, spletno borznoposredniško hišo, ki se ukvarja s terminskimi in opcijskimi pogodbami ter valutnim trgovanjem, so bralci revije Investors' Chronicle izglasovali za najbolj cenovno ugodno mednarodno borznoposredniško hišo.

Na rezultat se je odzval Gerald Perez, direktor Britanske podružnice Interactive Brokers, ki je borznoposredniško hišo zastopal na podelitvi nagrad v Londonu.

"Hitra tehnologija je le delček celote za današnje profesionalne posrednike. Za tiste, ki iščejo hitro izvedbo velike količine poslov, je ključna tudi konkurenčna in transparentna struktura stroškov, je dejal Perez. "Bralci revije Investors' Chronicle spadajo med najboljše posrednike na trgu, zato je njihov glas še toliko bolj pomemben."

Podjetje je ponosno tudi na dejstvo, da je nagrada mednarodna.

"Za nas je najnaprednejša in stroškovno ugodna storitev globalna zaveza. Ne glede na to, s katero vrsto vrednostnega papirja trgujete in ne glede na to, kje na svetu ste, je učinkovitost trgovanja preko enega samega računa toliko boljša ob vedenju, da se naročila izvajajo ob najboljši možni ceni v tistem trenutku in z zelo nizko provizijo," je dodal Perez.

Nagrade so podelili na podlagi vprašalnika, ki ga je izpolnil del 300.000 bralcev Investors' Chronicle's, ki je publikacija skupine Financial Times in najbolje prodajana revija o trendih v globalnem investiranju, tržnih analizah in finančnih novicah v Veliki Britaniji.

Več informacij o konkurenčni cenovni strukturi in profesionalnih posrednikih borznoposredniške hiše Interactive Brokers najdete na http://www.interactivebrokers.co.uk.

O Interactive Brokers

Skupina Interactive Brokers je avtomatizirana globalna elektronska borznoposredniška hiša in vzdrževalec likvidnosti, ki se ukvarja z izvajanjem in obdelavo poslov z vrednostnimi papirji, terminskimi posli in tujimi valutami in je članica več kot 70 elektronskih borz in trgovalnih platform po vsem svetu. Kot vzdrževalec likvidnosti na teh trgih skrbimo za likvidnost, kot borznoposredniška hiša pa posrednikom in vlagateljem nudimo neposreden dostop do delnic, opcijskih in terminskih poslov, tujih valut in obveznic, in to preko enotnega računa IB Universal Account(SM). Skupina Interactive Brokers lastno programsko opremo na globalnem komunikacijskem omrežju nenehno integrira s programi rastočega števila borz in trgovalnih platform, s čimer nastane avtomatska računalniška platforma, ki zahteva minimalno človeško posredovanje.

Interactive Brokers (U.K.) Limited je registrirana pri Financial Services Authority (FSA) z registrsko številko 208159

(http://www.fsa.gov.uk/register/)

(http://www.interactivebrokers.co.uk)

KONTAKT:

mediji:

Interactive Brokers Group, Inc.

Andrew Wilkinson, 203-913-1369

awilkinson@interactivebrokers.com