O-STA

Večje prsi brez silikona - zahvaljujoč izvornim celicam iz lastne maščobe

Brez skalpela, brazgotin in silikona: naravno povečanje prsi s telesu lastnimi izvornimi celicami

Dunaj - V svetu še vedno prevladuje prepričanje, da je uporaba silikona najmodernejša tehnika za povečanje prsi. Pa to ne drži. Po zaslugi zadnjih raziskav o izvornih celicah se ženskam, ki želijo povečati svoje prsi, ni treba več zatekati k plastičnim vsadkom. Majhne prsi dandanes lahko povečajo z uporabo izvornih celic iz lastne maščobe. DDr. Heinrich, strokovnjak za estetsko medicino in zaviranje staranja, v dunajski kliniki "Clinic DDr. Heinrich" prvi v Evropi ponuja takšno metodo povečanja prsi. "Povečanje prsi z izvornimi celicami ženskam nudi trajno povečanje prsi brez vsadkov in brazgotin", pravi DDr. Heinrich.

Več kliničnih raziskav je potrdilo, da je lastna maščoba iz izvornih celic idealno, trajno in neškodljivo polnilo za povečanje prsi.

Po tej metodi bodo najprej s posebnimi patentiranimi mikrokanilami izčrpali telesno maščobo. Po zgoščevanju maščobe s pacientu lastnimi izvornimi celicami bodo maščobo vbrizgali v prsi. Točka vbrizganja se bo zacelila brez brazgotin.

Običajno se s to metodo doseže povečavo prsi za eno do dve košarici. Vbrizgani volumen koncentrirane lastne maščobe iz izvornih celic se bo skoraj popolnoma ohranil.

DDr. Heinrich uporablja maščobo tudi za naravno oblikovanje drugih delov telesa in za korekcijo gubic ter pomladitev kože. "Izvorne celice iz maščob imajo zelo posebno biološko moč, zato se lahko uporabljajo tudi za druge, ne samo estetske namene - na primer pri pomladitvi organov", pravi DDr. Heinrich. Več informacij najdete na www.liposkulptur.at

Clinic DDr. Heinrich

Kontakt: Mag. Thorwald Fastner

Email: kunden@ddr-heinrich.at

Telefon.: +43-1-532-18-01, +43-664-458-05-36