O-STA

Silikonske prsi ne odvračajo samo Georgea Clooneyja: Vedno več moških trdi, da so jim bolj všeč naravne

Po nedavnem poročanju medijev se je igralec George Clooney razšel s svojo partnerko, potem ko si je dala povečati prsi s silikonom.

Mnogo moških trdi, da se jim silikonski vstavki ne zdijo privlačni. Ne le, da vzbujajo več posmeha kot karkoli drugega, ampak prinašajo tudi resne negativne posledice: ne le, da lahko povzročajo bolečine pri plavanju v mrzli vodi, ampak puščajo vidne brazgotine in pogosto zahtevajo kasnejše kirurške liftinge in menjave vsadkov.

Trenutno se intenzivno oglašuje vbrizgavanje hialuronske kisline. Pri tej metodi se v prsi vbrizga hialuronsko kislino v majhne mehurčke v velikosti oreščkov, ki jih lahko v prsih tudi otipamo. Večkratno vbrizgavanje pušča še dodatne brazgotine. Stroški pa so tudi precejšnji: 200 ml na eno stran stane približno 14.000 evrov.

Nova lepotna kirurgija ponuja pravo alternativo in pacientke z vsega sveta prihajajo na Dunaj, kjer deluje DDr. Heinrich. "Povečanje prsi s pomočjo telesu lastne maščobe obogatene z zarodnimi celicami uresničuje želje mnogih žensk. Zdaj lahko imajo polnejši dekolte brez brazgotin, silikona in celo brez splošne anestezije," pravi DDr. Karl-Georg Heinrich, strokovnjak za lepotno medicino in metode proti staranju.

Pri postopku s pomočjo nežne liposukcije najprej pridobimo telesu lastno maščobo, ki jo nato obogatimo s telesu lastnimi zarodnimi celicami. Na koncu jo pri lokalni anesteziji ali zgolj pri lahki omami vbrizgamo v prsi. S tem postopkom lahko prsi brez brazgotin povečamo tudi za dve košarici, povečane prsi pa so videti povsem naravno v vseh položajih in tudi pri gibanju. Stabilnost in varnost postopka je bila dokazana v kliničnih raziskavah na Japonskem in v ZDA. Za več informacij obiščite www.new-cosmetic-surgery.org.

Kontakt:
Clinic DDr. Heinrich
Kontakt: Claudia König
E-pošta: kunden@ddrheinrich.com
Spletna stran: http://www.ddrheinrich.com/
Telefon: +43(0)1/5321801