O-STA

Modna televizija Fashion TV Paris uvaja novi kanal FTV HD, ki bo v visoki ločljivosti oddajal neprekinjeno

Fashion TV, vodilno podjetje na področju modne televizije in novih medijev, ki program oddaja v več kot 400 milijonov gospodinjstev po celem svetu, je ponosno naznanilo, da uvaja kanal z visoko ločljivostjo (High Definition). V sodelovanju s podjetjem RR Sat bo FTV HD predvajan preko satelita Thaicom 5, ki pokriva celotno Azijo, Avstralijo, Afriko, Bližnji vzhod in dele Evrope, v sodelovanju s podjetjem EUTELSAT pa preko satelita EUROBIRD 9. Modna televizija FTV načrtuje, da bo do konca oktobra s satelitom Galaxy signal razširila še na Severno in Južno Ameriko. S tem bo FTV postala prva televizijska postaja, ki bo vsebine v visoki ločljivosti predvajala po celem svetu. FTV HD ima odlično kakovost zvoka in slike, ki jo odlikujejo bolj intenzivne in naravne barve.

Michael Adam, predsednik podjetja Fashion TV, je dejal: "Po mnogih letih priprav in sledenja novim zahtevam trga z veseljem uvajamo Fashion TV v visoki ločljivosti. S tem ponovno dokazujemo, da smo na tem področju najboljši."

Fashion TV je največji modni medij na svetu. Misija podjetja FTV, ki je bilo ustanovljeno leta 1997, je uvajanje inovacij ter prikazovanje in sledenje najnovejših trendov na področju mode in avdiovizualne tehnologije. Format visoke ločljivosti predstavlja standardno kakovost vseh video produkcij televizije FTV že štiri leta. FTV nudi 500 ur novih programskih vsebin na leto ter 300 novih oddaj in 600 novih posnetkov na sezono.

THAICOM 5

Položaj: 78,5 stopinj vzhodno

1080i@50

Sprejemna frekvenca: 3450 MHz

Polarizacija: horizontalna

Podatkovna hitrost: 13.333 Msyb

FEC: 3/4

Oddajanje: MPEG-4

Usmerjevalna postaja: RRsat

Kodiranje: predvajanje zastonj

EuroBird 9

Položaj: 9,0 stopinj vzhodno

Sprejemna frekvenca: 11919.28 MHz

Polarizacija: vertikalna

Podatkovna hitrost: 27.500 Msyb

FEC: 3/4

Oddajanje: MPEG-4

Usmerjevalna postaja: RRsat

Kodiranje: predvajanje zastonj

Slike: http://www.ots.at/redirect.php?fashiontv

Kontakt:

FTV Programm GmbH

Max Posch

+43-1-513-12-67

max@ftv.com

www.ftv.com