O-STA

Skrivnost hollywoodskih pomlajenih obrazov

Izgledajte pri 50, kot da jih imate 35 - Zahvaljujoč Novi lepotni kirurgiji!

Plastična kirurgija, napenjanje kože na obrazu in popravljanje vek so bili značilni za starajoče se hollywoodske zvezde. Sedaj so ti postopki vedno manj priljubljeni. Pred kratkim so mediji poročali, da se zvezde pri pomlajevanju svojih obrazov in teles sedaj zanašajo na Novo lepotno kirurgijo.

Nova lepotna kirurgija se proti s starostjo povezanim spremembam na obrazu in telesu ne bori z napenjanjem kože ali silikonom ampak z uporabo lastne telesne maščobe, obogatene z izvornimi celicami.

"Na novo pomlajeni obrazi starajočih se hollywoodskih zvezd so dober primer uporabe lastne maščobe," pravi Dr Heinrich, dunajski strokovnjak za lepotno kirurgijo in medicino boja proti staranju. Najnovejša metoda presaditve lastne maščobe je uporaba lastne maščobe, obogatene z lastnimi izvornimi celicami. K Dr. Heinrichu prihajajo na takšne posege pacienti z vsega sveta.

Ta metoda omogoča povečanje prsi in pomladitev obraza brez skalpela, silikona ali plastike. "Lastna maščoba ponuja naravno polnilo in je celo imela učinek lokalne pomladitve, če je bila koncentrirana s telesu lastnimi izvornim celicami," pravi Dr Karl-Georg Heinrich, ki kot prvi v Evropi ponuja takšne posege.

Pri prvem koraku posega se s pomočjo mikrokanil pridobi maščobo. Po koncentriranju s telesu lastnimi izvornimi celicami pa se maščoba vbrizga v obraz ali prsi. Ta postopek se lahko opravi pod lokalno anestezijo ali zgolj pri lahki omami. Po opravljenem posegu je potrebna le minimalna nega, pacient pa lahko kliniko zapusti takoj.

Z izvornimi celicami obogatena lastna maščoba je trajna in varna izbira za rekonstrukcijo ali lepotno povečanje prsi in estetsko pomladitev obraza. To potrjujejo klinične raziskave, izvedene na Japonskem in v ZDA.

Več informacij na: www.new-cosmetic-surgery.org.

Kontakt:
Clinic DDr. Heinrich
Claudia König

E-mail: kunden@ddrheinrich.com
Splet: http://www.ddrheinrich.com/
Telefon: +43(0)1/5321801