O-STA

Novo zagotovilo povračila denarja za slovenske stranke

OBI Slovenija širi nabor ugodnosti za imetnike kartice Bober Bonus Card

Dunaj, december 2008 - OBI Slovenija od 10. decembra 2008 ponuja vsem imetnikom kartice Bober Bonus Card novo zagotovilo povračila denarja. Po zgledu Avstrije in Hrvaške bodo tudi v Sloveniji imetniki OBI-jeve kartice lahko izdelke vrnili v roku treh mescev in istočasno dobili vrnjen denar. Tako OBI zdaj ponuja to privlačno ugodnost tudi svojim trenutno več kot 320.000 slovenskim imetnikom kartice Bober Bonus Card.

"Naj bo preveč, premajhno ali preveliko"! Od 10. decembra 2008 naprej bo to slogan na podlagi katerega bodo slovenski imetniki kartice Bober Bonus Card lahko vrnili kupljene izdelke in kot posebno ugodnost takoj dobili povrnjeno celotno ceno. Do zdaj je OBI ponujal možnost zamenjave, vrnitev denarja pa ni bila možna. Novo zagotovilo povračila denarja strankam omogoča, da v roku treh mesecev z računom vrnejo izdelke v originalni embalaži, izjema so le naročila po meri. Najpomembnejša prednost za stranke pa je, da lahko izdelke kupijo, ne da bi morali vnaprej poznati točno količino. To je precejšnja prednost, ki strankam olajša nakup, predvsem ko gre za izdelke v večjih količinah, kot so laminati in lesene talne obloge, ploščice, gradbeni materiali in drugo.

Slovenske OBI-jeve stranke, ki še nimajo kartice Bober Bonus Card, jo lahko brezplačno dobijo v najbližji OBI-jevi trgovini.

Kontaktni podatki za OBI Austria

OBI Bau- und Heimwerkermärkte Systemzentrale GmbH

Mag. Margit Resch

Baumgasse 60b, 1030 Vienna

Telefon: +43(01) 415-15-4010 • Fax: - Ext. 4010 • e-mail: margit.resch@obi.atwww.obi.at