O-STA

Milkine smučarke bodo nosile kristale swarovski

Priznana oblikovalka Fiona Swarovski bo za peterico Milkinih alpskih smučark s kristali swarovski posula poseben predmet. Kateri predmet je to, Fiona zaenkrat še ne želi izdati. Francozinja Ingrid Jacquemod, Avstrijka Michaela Kirchgasser, Nemki Maria Riesch in Sarka Zahrobski ter naša Tina Maze bodo svetlikajoči se predmet javnosti prvič pokazale februarja naslednje leto na svetovnem prvenstvu v Val d'Isèru.

Milkine alpske smučarke so se z dedinjo kristalnega imperija Swarovski prvič srečale v Innsbrucku ob podpisu pogodbe o sodelovanju. Milka se je kot tradicionalni sponzor ženskega alpskega smučanja za sodelovanje s Fiono odločila, da bi poudarila tudi ženstveno stran njenih sponzorirank.

43-letna Fiona Swarovski - pravijo ji tudi 'kristalna princesa' - je ena izmed dedinj podjetja Swarovski. Podjetja je bilo ustanovljeno leta 1894 na Tirolskem in danes zaposluje več kot 16 tisoč ljudi po vsem svetu. Fiona Swarovski ima sicer lastno ekskluzivno modno znamko in oblikuje unikaten nakit. Za svoj prepoznaven kristalni slog je prejela prestižno nagrado Madrid Creatividad, med prejemniki katere so svetovno priznana dizajnerska imena - super zvezdniški oblikovalec Philippe Starck in britanski arhitekt Norman Foster.

Za dodatne fotografije kliknite na povezavo:

http://www.kraftfoods-presse.at/milka/milka_event/milka_skisponsoring_/milka_meets_crystals/slovenia/

Dodatne informacije:

Tina Lazovič, tina.lazovic@imeldaogilvy.si

030 300 628