O-STA

Aplicor dobitnik priznanja revije TMC Labs za izdelek leta 2008

BOCA RATON, Florida--(BUSINESS WIRE)-- Vodilni svetovni ponudnik informacijskih rešitev za upravljanje odnosov s strankami (CRM) in načrtovanje virov podjetja (ERP), Aplicor, Inc., je danes sporočil, da je revija TMC Labs and Communications Solutions njegovim programskim CRM in ERP rešitvam podelila priznanje za izdelek leta 2008.

"Naziv izdelek leta priča o najboljšem, kar področje ponuja. Glede na stotine rešitev v letošnjem letu je bil proces presoje težak, toda Aplicor dokazuje, da prisega na kakovost in nadaljnji razvoj panoge. Aplicor si priznanje zasluži, in z veseljem pričakujem nove inovativne rešitve, ki jih bodo ponudili v njihovem nadaljnjem prispevanju prihodnosti panoge," je izjavil glavni urednik TMC Greg Galitzine.

"S ponosom nagrajujemo največje dosežke v razvoju poslovne informacijske tehnologije v letu 2008," je povedal predsednik TMC Rich Tehrani. "Pri Aplicorju so dokazali, da zasledujejo kakovost in odličnost v zadovoljevanju resničnih potreb trga."

Ob razglasitvi priznanja se je direktor Aplicorja Chuck Schaeffer zahvalil za "veliko čast, da smo bili priznani za vodilne v panogi na podlagi uspeha naših strank in s strani ene od najbolj uglednih organizacij v tehnološki industriji. Vedno smo priznavali, da je naš napredek neposredna posledica dosežkov naših uporabnikov. To priznanje je skupen rezultat sposobnosti našega kadra, da ponudi izvrstne rešitve v informacijskih storitvah, kot tudi zavzetosti, s katero naše stranke izvajajo svoje poslovne in tehnološke strategije."

Izbor izdelka leta je bil narejen na podlagi presoje Aplicorjeve aplikacije SaaS in študija primerov njegovih strank. Aplicor bo predstavljen v februarski številki revije Communications Solutions.

Za več informacij kontaktirajte Peta Koltisa na PKoltis@aplicor.com.

O Aplicorju

Aplicor je svetovni ponudnik poslovnih informacijskih sistemov CRM in ERP v obliki Programske opreme kot storitve za hitro rastoča, srednje velika in mala podjetja. Informacijska aplikacija CRM strankam pomaga izboljšati učinkovitost trženja, povečati uspešnost prodaje in rast deleža potrošnikov ter zmanjšati delež izgube obstoječih strank. Aplikacija ERP prinaša celovite informacijske rešitve za finance, projektno poročanje, distribucijo, proizvodnjo in upravljanje kadrov. Aplicor je najbolj neodvisno nagrajevana aplikacija SaaS, najhitreje rastoče SaaS podjetje v Združenih državah in edini ponudnik CRM in ERP gostovanja z zgodovino stoodstotne razpoložljivosti.

Kontakti

Aplicor, Inc., Boca Raton
Pete Koltis, 561-347-0300
PKoltis@aplicor.com

Vir: Aplicor, Inc.
Distribuira Business Wire

To sporočilo je na spletu na ogled na:
http://www.businesswire.com/news/home/20090108005706/en