O-STA

Več življenjskega veselja v časih krize na trgu

Finančna kriza: Izognite se izgorelosti s pomočjo hormonske regeneracije Hormonal Regeneration®!

Mediji so nedavno poročali o samomoru slavnega podjetnika Merckla. V tem primeru gre v resnici zgolj za tragično kulminacijo osebnih posledic kreditne krize: te dni je večina direktorjev, vlagateljev in trgovcev zaskrbljena zaradi trenutnega gospodarskega položaja.

Že nekaj časa je znano, da lahko stres in občutek brezupja povzročata izgorevanje. Nepremišljeno vedenje, dramatično poslabšanje počutja in slabša telesna pripravljenost so le nekatere izmed mnogih posledic kroničnega stresa.

"Stres v kombinaciji z motnjami spanja lahko v kriznih časih poruši hormonsko ravnovesje. Na to se je moč odzvati s terapijo na osnovi bioidentičnih hormonov," pravi Karl-Georg Heinrich, dunajski strokovnjak za sredstva proti staranju ter za kozmetično kirurgijo. Njegova ordinacija, znana kot klinika doktorja Heinricha, je eden prvih inštitutov v Evropi, ki žrtvam finančne krize nudi zdravljenje z bioidentičnimi hormoni.

Hormonal Regeneration® pomeni oddih. Simptomi izčrpanosti bodo izginili hitro in kakovost življenja bo bistveno višja. Z novimi močmi se boste lahko bolje spoprijeli s kreditno krizo kakor tudi s fizičnimi izzivi, kot sta šport in spolnost.

Pred začetkom zdravljenja s Hormonal Regeneration® bo vaše hormonsko stanje ocenjeno s pomočjo laboratorijskih testov, s posebno anamnezo in zdravstvenim pregledom. Na ta način bo ugotovljeno, do kakšne mere se je zmanjšala aktivnost vaših hormonskih žlez. Terapija bo nato prilagojena vašim specifičnim potrebam.

Uporaba bioidentičnih hormonov bo dala vašim hormonskim žlezam priložnost, da si opomorejo. Bioidentični hormoni telesu niso tuji, saj imajo isto kemično zgradbo kot vaši naravni, človeški hormoni. Terapija s Hormonal Regeneration® lahko traja od treh do šest mesecev.

Več informacij je na voljo na spletni strani www.hormonalregeneration.com.

Kontakt:
Clinic DDr. Heinrich
Claudia König
e-mail: kunden@ddrheinrich.com
http://www.ddrheinrich.com/
Telefon: +43(0)1/5321801