O-STA

Podjetje MemsTech se bo pritožilo na predhodno odločitev ITC

DETROIT--(BUSINESS WIRE)-Podjetje Mems Technology Berhad ("MemsTech") je 15. januarja 2009 objavilo, da je sodnik upravnega sodišča (Administrative Law Judge - "ALJ") Mednarodne trgovinske komisije ZDA ("ITC") objavil predhodno odločitev v postopku ITC na podlagi pritožbe podjetja Knowles Electronics LLC's.

V uvodni odločitvi je sodnik priporočil, da se ugodi zahtevi podjetja Knowles za omejeno izločitveno odločbo, s katero se podjetju MemsTech prepove neposredno uvažanje določenih polprevodniških mikrofonov v Združene države Amerike.

Predhodno odločitev sodnika bo pregledala ITC. MemsTech meni, da je predhodna odločitev zmotna in je vložil peticijo za njen pregled s strani ITC. Na podlagi dokazov, ki so bili predstavljeni v postopku, MemsTech trdno verjame, da bo končna odločitev ITC, ki naj ne bi bila izdana kasneje kot 14. aprila 2009, v prid podjetju MemsTech. Če bo to potrebno se je mogoče na končno odločitev ITC pritožiti na zvezno prizivno sodišče Združenih držav Amerike.

"Zelo smo razočarani nad odločitvijo sodnika, zato se bomo nanjo odločno pritožili," je povedal K. Sooriakumar, predsednik uprave podjetja MemsTech. "Prepričani smo, da je odločitev sodnika, s katero je razveljavil en patentni zahtevek enega od dveh uveljavljanih patentov pravilna, vendar nepopolna, saj smo prepričani, da so predstavljeni dokazi pokazali, da so vsi uveljavljani patentni zahtevki neveljavni in niso kršeni. Čeprav je ta zadeva pomembna za podjetje MemsTech je obseg ITC postopka zelo omejen in ne vpliva na zmožnost naših strank, da uvažajo izdelke v nadaljnjem proizvodnem procesu, ki vsebujejo polprevodniške mikrofone podjetja MemsTech v Združene države Amerike."

Osebje urada ITC za preiskave nepoštenih vrst uvoza, ki je neodvisna stranka v postopku in predstavlja javni interes, je podpiralo podjetje MemsTech v ITC postopku in tako MemsTech kot osebje urada je vložilo peticije, s katerimi pozivajo ITC da opravi ponovni pregled predhodne odločbe.

"Mikrofoni podjetja MemsTech so zaščiteni z njihovo lastno intelektualno lastnino. MemsTech je demonstriral svojo vodilnost in inovativnost in spoštuje intelektualno lastnino drugih. Inovativnost podjetja MemsTech potrjuje dejstvo, da mu je Ministrstvo za trgovino ZDA podelilo licenco za proizvodnjo drugih tehnološko pomembnih izdelkov. Odločno se bomo zavzemali, da pravično zaščitimo naše mikrofonske izdelke, ki so nastali iz večletnih raziskav in inovacij na področju mikroelektromehaničnih sistemov. Prepričani smo, da bomo na koncu prevladali v ITC postopku," je povedal Srini Naidu, MemsTech direktor za področje ZDA.

Kontakt

MemsTech
Srini Naidu
(734) 420-1259
contact@memstech.com
www.memstech.com

Vir: Mems Technology Berhad

Oglejte si to novico na spletu na:
http://www.businesswire.com/news/home/20090130005729/en