O-STA

Premagajte zob časa - kot Benjamin Button

Bioidentični hormoni za fizično pomladitev in boljše počutje

V kinodvorane je prišel ameriški film Nenavaden primer Benjamina Buttona (The Curious Case of Benjamin Button). Ko se Benjamin Button rodi, zgleda kot starec in tudi fizično ga mučijo starostne bolezni, vendar z leti postaja vse mlajši - starostne težave in vidni znaki staranja izginjajo.

V filmu so učinek pomlajevanja dosegli z menjavanjem igralcev, ličili in digitalnim procesiranjem, sodobna medicinska tehnologija pa lahko telo postopoma pomladi tudi za 15 let.

"Primanjkovanje hormonov povezanih s staranjem je eden glavnih vzrokov za prezgodnje staranje, kar lahko preprečimo z uporabo bioidentičnih hormonov," pravi dr. Karl-Georg Heinrich, dunajski kozmetični kirurg in strokovnjak za pomlajevanje. Njegova ordinacija Clinic DDr. Heinrich je bila ena izmed prvih institucij v Evropi, ki je ponujala terapije z bioidentičnimi hormoni.

Hormonska terapija Hormonal Regeneration® pomaga pri okrevanju telesa - vidni znaki staranja izginejo, koža ponovno postane prožna in mladostno napeta. Kakovost življenja se občutno izboljša: fizični izzivi, kot so šport in spolni odnosi več niso noben problem.

Na prvi stopnji zdravniki s pomočjo laboratorijskih testov, posameznikove anamneze in fizičnega pregleda ugotovijo hormonsko sliko. Nato ugotovijo, ali gre za znižano delovanje hormonskih žlez ali je nivo hormonov v neravnovesju, in določijo terapijo, ki ustreza bolnikovim potrebam.

Hormonske žleze, ki so prizadete zaradi staranja in stresa, si s pomočjo bioidentičnih hormonov opomorejo in se obnovijo. Že po kratkem zdravljenju se telo pomladi in splošno občutje se izobljša. Tudi okolica se bo na spremembe v vašem videzu in vitalnosti pozitivno odzvala - tako kot v filmu. Hormonska terapija Hormonal Regeneration® traja od treh do šestih mesecev.

Za več podrobnosti obiščite www.hormonalregeneration.com.

Kontakt:
Clinic DDr. Heinrich
Claudia König
e-pošta: kunden@ddrheinrich.com
spletna stran: http://www.ddrheinrich.com/
telefon: +43(0)1/5321801