O-STA

Deutsche Bank Autobahn® Equity izdal algoritem za Stealth strategijo

NEW YORK, ZDA -- Autobahn® Equity, oddelek Deutsche Bank, ki je del bankine divizije za globalne trge, je izdelal poseben algoritem, osnovan na bankini patentirani Stealth (tihi) strategiji, ki tiho izvršuje zahtevna naročila na več kot 30 trgih širom po svetu.

Stealth strategija se ravna po likvidnosti in je zasnovana z namenom minimizirati negativni učinek menjalnega trga. To doseže tako, da trguje samo, ko se pojavijo priložnosti, in z minimiziranjem odtekanja informacij. Stealth algoritem je prilagojen hitro spreminjajočim se trgom, za katere so značilne velike razlike med tečaji ponudbe in povpraševanja, hitro spreminjanje ponudb in znižana likvidnost najboljših papirjev v kombinaciji z izjemno rastjo likvidnosti neborznega trgovanja.

"Zaradi izjemne nestabilnosti je trgovanje postalo bolj zahtevno, posebej za manj likvidne izdaje," je povedal Rob Flatley, direktor Autobahn Equity pri Deutsche Bank. "Zaradi sposobnosti tihega izvajanja ukazov, ki so prilagojeni mikro strukturi posameznih trgov brez spremembe konfiguracije naročil, je strategija Stealth uporabno orodje na več kot 30 trgih, na katerih se uporablja."

Vsi algoritmi Deutsche Bank, tudi Stealth, so polno integrirani v super hitri pametni usmerjevalnik Deutsche Bank, ki izvajanje trgovanja prilagaja vsem dostopnim skritim in prikazanim borzam.

O Deutsche Bank

Deutsche Bank je ena izmed vodilnih investicijskih bank na svetu in se lahko pohvali z močno in donosno franšizo zasebnih strank. Medtem ko je že med vodilnimi bankami v Nemčiji in Evropi, Deutsche Bank nenehno raste tudi v Severni Ameriki, Aziji in na najpomembnejših trgih v vzponu. S pomočjo 80.456 zaposlenih v 72 državah nudi izjemne finančne storitve širom po svetu. Poteguje se za položaj vodilnega globalnega ponudnika finančnih storitev za zahtevne stranke in ustvarja izjemno vrednost za svoje delničarje in zaposlene.

www.db.com

KONTAKTI

Deutsche Bank
Stiki z mediji
Renee Calabro, +1-212-250-5525

Vir: Deutsche Bank