O-STA

Hotel Romantik Hotel Gasthof Post na Tirolskem združuje tradicijo in slog z užitki ob igranju golfa

Kössen - Obnovljeni hotel v lasti družine Stern, ki se nahaja v prekrasni pokrajini Kaiserwinkl na Tirolskem, sodeluje z golf igriščem z 18 luknjami Kaiserwinkl Golf Kössen, ki leži ob vznožju gorovja Kaisergebirge, in med igralci golfa velja za poslastico zaradi čudovite okoliške pokrajine. Gosti hotela dobijo dodaten popust na green free karte za golf ter prevoz do več kot šestih golf igrišč, umeščenih v prekrasno okoliško pokrajino.
Poslopje, zgrajeno leta 1742 kot cesarski poštni urad, je družina Stern z veliko natančnostjo in slogom obnovila leta 2007 ter ga prilagodila sodobnim standardom. Deset sob, ki so individualno in okusno opremljene, ustvarjajo zares romantično vzdušje. Stara tirolska taverna s krušno pečjo, prijetna jedilnica z lesenim stropom ter luksuzni bar in salon z odprtim kaminom kar vabijo k sprostitvi. Z vrta za goste se odpira veličasten pogled na gorovje Kaisergebirge. Hotelske kulinarične dobrote so rezultat prefinjene sodobne kuhinje, ki temelji na starih družinskih receptih, nastajajo pa pod ljubečim in budnim očesom gospodinje in kuharice Helme Stern.


Edinstven in zgodovinski ambient hotela Romantik Hotel Gasthof Post gostom nudi prijetno vzdušje za pomenek o uspešni igri golfa ob kozarcu dobrega vina ali za živahen pogovor pod zvezdami ob poslušanju nežne glasbe. Tradicija, slog, gostoljubje in prijaznost družine Stern spremenijo bivanje v hotelu v dragocen pobeg od vsakdanjih skrbi.


Za več informacij obiščite spetno stran http://www.hotelgasthofpost.at


Kontakt:
Odnosi z javnostmi COMUNICA
Johanna Lilgenau
Tel.: +43-1-997-15-75-1
e-pošta: office@comunica.at