O-STA

Diners Club International odpira nove letališke salone v Mehiki in Singapurju

22. april 2009 07:02 UTC

RIVERWOODS, Ill.--(BUSINESS WIRE)-- Diners Club International, poslovna enota podjetja Discover Financial Services (NYSE: DFS) je danes objavila odprtje 13 novih letaliških salonov, ki se nahajajo v Mehiki in Singapurju. Z odprtji se bo skupno število salonov v programu letaliških salonov Diners Club povečalo na več kot 130 po vsem svetu.

V Mehiki bo 11 novih salonov "Salon Premier" dostopno članom kluba Diners Club na letaliških lokacijah v Cancunu, Chihuahui, Ciudad Juarezu, Guadalajari, Meridi, Monterreyu, Tijuani, Torreonu in Mexico City Terminalu 1 in 2, s tremi saloni. Salone Salon Premier bo upravljalo in zanje zagotovilo osebje podjetje AeroMexico, največja letalska družba v Mehiki. Podjetje AeroMexico je poznano po pravočasnosti svojih letov in ocenah varnosti, kot tudi konkurenčnih cenah vozovnic in odličnosti svojih storitev. Saloni zagotavljajo širok nabor brezplačnih prigrizkov, sveže kuhano kavo, čaj in alkoholne pijače, kot tudi televizijo, časopise in revije. Vsi saloni nudijo tudi internetni dostop, ob telefonskih in faks storitvah.

Ob novih salonih v Mehiki se lahko člani kluba Diners Club sprostijo v dveh salonih Premium Plaza, ki se nahajajo na terminalih 2 in 3 na mednarodnem letališču Changi v Singapurju. Salona sta odprta 24 ur na dan in ponujata zdrave prigrizke, tople pijače, sokove, kot tudi televizijo, časopise, revije, lokalne telefonske storitve, internetni dostop in prhe z dodatki. Plačljive storitve vključujejo: fitness naprave, prostore za počitek, masaže telesa in refleksno masažo stopal.

"Odprtje teh dodatnih salonov nam zagotavlja odlično priložnost da ponudimo našim članom Diners Cluba še več udobja in vrednosti, ko potujejo po Mehiki in Singapurju," je povedal Joe Hurley, namestnik predsednika Diners Club International pri Discover Financial Services. "Diners Club program letaliških salonov je še en primer naše zavezanosti k izpolnitvi potreb članov."

Za več informacij o letaliških salonih Diners Club, obiščite: http://www.dinersclub.com

O Diners Club International

Diners Club International, ki je bila ustanovljena v letu 1950 je postala prva večnamenska plačilna kartica na svetu, ki je sprožila finančno revolucijo v načinu, na katerega potrošniki in podjetja plačujejo za izdelke in storitve. Danes je Diners Club globalno priznana blagovna znamka, ki oskrbuje plačilne potrebe premožnejših potrošnikov in podjetjem ter lastnikom majhnih podjetij zagotavlja celoten spekter rešitev na področju upravljanja stroškov. S sprejetjem v več kot 185 državah, pri 14 milijonih trgovcev in dostopom do milijonov bankomatov je Diners Club edinstveno usposobljen za zagotavljanje storitev svojim imetnikom kartic po vsem svetu.

O podjetju Discover Financial Services

Discover Financial Services (NYSE: DFS) je vodilni izdajatelj kreditnih kartic in podjetje s storitvami elektronskega plačevanja z eno izmed najbolj prepoznavnih blagovnih znamk v ameriških finančnih storitvah. Od svoje ustanovitve v letu 1986 je podjetje postalo eden od največjih izdajateljev kartic v ZDA. Podjetje upravlja Discover Card, ameriškega pionirja denarnih nagrad in ponuja študentska in osebna posojila ter varčevalne produkte kot so potrdila o vlogah in računi denarnega trga. Poslovanje podjetja s področja plačil je sestavljeno iz Discover Network, z milijoni trgovskih lokacij in lokacij z dostopom do denarja, PULSE, eno od vodilnih bankomatnih/debit omrežij v državi; in Diners Club International, globalno plačilno omrežje s sprejemi plačil v 185 državah in območjih. Za več informacij obiščite www.discoverfinancial.com.

Kontakti

Discover Financial Services
Leslie Beyer, 224-405-5154
lesliebeyer@discover.com

Vir: Diners Club International Ltd.

Oglejte si to novico na spletu na:
http://www.businesswire.com/news/home/20090422005020/en