O-STA

Modeli prihodnosti na modni brvi že danes

BRATISLAVA - Dolge noge, vitek pas, valoviti lasje - kdo ima pogoje in sposobnost, da se povzpne v svet mode? Podjetje TOP MANAGEMENT HOLDING EU a.s. (TMHEU) z mednarodno avdicijo za manekenke išče nove talente. "Mladim modelom želimo dati priložnost, da dosežejo mednarodne modne brvi," pravi Michal Matěj, iskalec talentov in vodja uprave podjetja TOP MANAGEMENT HOLDING EU a.s. (TMHEU). Registracija je možna na spletnih straneh www.modelcasting.sk in www.top-management-holding.eu.

V prvih dveh krogih, ki se bosta odvijala 23. maja 2009 v hotelu Falkensteiner v Bratislavi in 30. maja v hotelu Doubletree by Hilton v Košicah, se bodo dekleta stara med 14 in 22 let lahko predstavila mednarodni žiriji. Četrtfinale bo potekalo 6. junija 2009 v hotelu Falkensteiner v Bratislavi, polfinale pa na istem mestu 13. junija 2009. Veliko finale pa bo 20. junija 2009 na sedežu podjetja TMHEU v Bratislavi.

Žirijo sestavljajo slavne osebnosti iz sveta zabave, kot so nemška manekenka Claudia Ciesla, druga spremljevalka miss Češke 2007 Veronika Chmelířová, slovaški pevec Robo Opatovský, mednarodno priznani češki modni oblikovalec Josef Klír in drugi.

Zmagovalce avdicije čakajo finančne nagrade (za 1. mesto 6000 evrov, za 2. mesto 4000 evrov in za 3. mesto 2000 evrov). Prvih šest uvrščenih bo dobilo petnajstdnevne počitnice v luksuzni vili v Dubrovniku. Dekleta, ki bodo zasedala prvih deset mest, pa bodo dobila še razne druge materialne nagrade.

S tistimi, ki bodo ustrezale strogim kriterijem žirije, bo TMHEU podpisala ekskluzivno pogodbo o zastopstvu, ki omogoča obiskovanje profesionalne manekenske šole. Najboljše manekenke pa bodo dobile priložnost, da se sprehodijo po pravi modni brvi in predstavijo prvo poslovno kolekcijo mlade slovaške modne oblikovalke Viktorie Vittori.

O PODJETJU TOP MANAGEMENT HOLDING EU a.s.

TMHEU s promocijo in zastopanjem podpira mlade talente s področij umetnosti, športa in mode. Podjetje organizira razstave, sejme, modne revije in druge dogodke. TMHEU prodaja in kupuje klasična moderna umetniška dela.

Informacije in akreditacije za tisk:

TOP MANAGEMENT HOLDING EU a.s.

Vodja uprave: Michal Matěj

Kapucínska 5

SK-811 03 Bratislava

Telefon: 00421/254 644 007

Mobilni telefon: 00421/948 022 220

E-mail: top.mm@top-management-holding.eu

Tiskovno predstavništvo König

Josef König, dipl. poslov.

Telefon: 0049 / 8561 910771

E-mail: topmanagement@koenig-online.de

Spletna stran: www.koenig-online.de