O-STA

Do polnih prsi brez silikona in skalpelov - z lastnim maščobnim tkivom, obogatenim z matičnimi celicami

Nežne metode Novodobne kozmetične kirurgije vedno bolj nadomeščajo bolj invazivne metode

Mediji so pred kratkim poročali o Miss Kalifornije, ki se je lepotnega tekmovanja udeležila kljub ''umetnemu oprsju''. S povečanjem oprsja brez silikona se to ne bi zgodilo! Ta nova metoda povečanja oprsja ne pušča brazgotin, poleg tega pa prsi po posegu na pogled ali dotik ne delujejo nenaravno. Prsi, povečane s silikonskimi vsadki, pa niso nezaželene le na lepotnih tekmovanjih.

Med tem, ko so le nekaj let nazaj velike prsi nenaravnega izgleda predstavljale ideal, se dandanes vedno bolj uveljavlja bolj naravna kozmetična kirurgija. Veliko pacientk hoče zmerno povečanje prsi, zelo pomembno pa se jim zdi tudi, da prsi izgledajo ''prave.''

''S pomočjo lastnega maščobnega tkiva, obogatenega z matičnimi celicami, lahko sodobna medicina mnogim ženskam izpolni željo po bolj polnem oprsju naravnega izgleda,'' pravi dunajski plastični kirurg in strokovnjak za pomlajevanje DDr. Karl-Georg Heinrich, ki ponuja evropsko novost na področju kozmetične kirurgije - povečanje prsi z lastnim maščobnim tkivom, obogatenim z matičnimi celicami.

Najprej kirurg maščobno tkivo nežno izsesa s posebno metodo liposukcije z mikrokanilami. Iz enega dela pridobljenega maščobnega tkiva nato izloči matične celice, te pa pomeša s preostalim maščobnim tkivom. To obogateno maščobno tkivo nato vbrizga v prsi s tankimi injekcijskimi iglami. Vbrizgane matične celice po posegu zrastejo v novo, živo maščobno tkivo.

Poseg traja nekaj ur v lokalni anesteziji ali v polzavestnem spanju; kmalu po tem pacientka popolnoma okreva. Ameriške in japonske klinične študije so že potrdile varnost metode in trajnost njenega rezultata.

Na kliniki DDr. Heinricha se lastno maščobno tkivo, obogateno z matičnimi celicami, uporablja tudi za naravno preoblikovanje zadnjice, bokov, stegen in meč, za zapolnjevanje gub in za pomlajevanje kože na obrazu, rokah in dekolteju.

Za več podatkov obiščite internetno stran www.liposkulptur.at.

Kontakt:

Clinic DDr. Heinrich

Kontaktna oseba: Dr. Iris Kirschner

E-pošta: kunden@ddrheinrich.com

Spletna stran: http://www.ddrheinrich.com/

Telefon: +43(0)1/5321801