O-STA

V avstrijskem Tullnu od 27. do 31. avgusta največja razstava cvetja v Evropi Umetnine iz več tisoč rož na ogled na "Internationale Gartenbaumesse" (mednarodni sejem vrtnarstva)

Tulln, Med 27. in 31. avgustom bo v Tullnu ob Donavi v Spodnji Avstriji potekal "Internationale Gartenbaumesse" (mednarodni sejem vrtnarstva). Eden od vrhuncev sejma je vsakoletna razstava cvetja, ki jo pripravljajo avstrijski vrtnarji in cvetličarji in je največja tovrstna razstava v Evropi.

Več kot 200.000 različnih cvetlic bo celotno dvorano spremenilo v morje barv, oblik in prekrasnega vonja. Razstava cvetja 2009 bo potekala na temo Film in musical. Med obiskom cvetlične dvorane se bo tako mogoče sprehoditi mimo mlina iz Moulin Rougea, si ogledati povečan klobuk Mary Poppins ali klavir iz Casablance, ki bodo vsi narejeni iz stotine najlepših cvetlic. Cvetlične umetnine bodo oživile tudi številne nepozabne trenutke iz znamenitih filmskih uspešnic, kot so Pojem v dežju, Jurski park, My Fair Lady in Lasje. Na največji evropski razstavi cvetja v avstrijskem Tullnu so zvezde cvetlice!

Internationale Gartenbaumesse (mednarodni vrtnarski sejem) od 27. do 31. avgusta. Ostale informacije so na voljo na: www.messe-tulln.at

Kontakt:
Anita Resch, anita.resch@messetulln.at
+43-2272-624 030