O-STA

IZIMOBIL - Najugodnejši ponudnik predplačniške mobilne telefonije po enotni tarifi

Ljubljana, 21. avgusta - IZI mobil je kljub vedno novim ponudbam na področju mobilne telefonije že od pričetka delovanja leta 2005 najugodnejši ponudnik predplačniške mobilne telefonije po enotni tarifi.

Izimobilova predplačniška ponudba omogoča popoln nadzor stroškov, kar je verjetno eden od pomembnejših argumentov pri odločitvi za nakup in uporabo izimobilovega paketa.

Uporabnik dejansko plača samo toliko, kolikor porabi. Ne plačuje mesečne naročnine, uporablja pa lahko vse storitve, ki jih ponujajo tudi drugi (glasovne storitve, SMS in MMS, prenos podatkov GPRS/EDGE, UMTS in druge zanimive in uporabne storitve, kot so zgrešeni klic, telefonski predal...) po atraktivno nizkih cenah, v najboljšem slovenskem omrežju.

Glasovne storitve se obračunavajo po za uporabnika najugodnejšem 15-sekundnem obračunskem intervalu.

Vsi iziuporabniki imajo dostop do multifunkcijskega portala PLANET in IZI MOBIL, kjer se nahajajo informativne, uporabne, zanimive, kratkočasne in zabavne vsebine ter storitve. IZIMOBILOV portal je na voljo vsem uporabnikom mobilne telefonije, IZIuporabniki pa imajo mesečno na voljo do 5 brezplačnih vsebin.

IZI mobil svojim uporabnikom omogoča tudi dodatno zniževanje stroškov za mobilno telefonijo. Pri polnitvah s SPAR iziboni in pri spletnih polnitvah na www.izimobil.si uporabnik prejme 10% bonusa, uporabniki storitve TOČKA pa si stroške mobilne telefonije pri IZI mobilu lahko plačujejo s točkami, ki jih prejemajo za brezplačno prejete MMS/SMS oglase.

Izi mobil d.d.

Metka Marinšek, direktor

Primerjava ponudbe izi mobila z najnovejšo SI mobilovo ponudbo SIMPL: