O-STA

Magnifico & Balcountry Quartet, 15.10.2009 ob 20. uri, Brežice, Prosvetni dom

Že drugo leto zapored se je Magnifico potepal po Evropskih festivalih, kjer je osvajal množice s svojo prepoznavno glasbo. Poleg Francije, Italije, Španije, BiH, Avstrije in Nemčije, je nastopil na enem največjih svetovnih glasbenih festivalov Roskilde na Danskem. Znašel se je v družbi imen, kot so Nick Cave, Coldplay, Faith No More, Oasis, Pet Shop Boys, Kanye West ter legendarne Grace Jones.

Vendar pa zapriseženemu Šiškarju še zdaleč ni zmanjkalo kreativne energije, in tako se v zasedbi Magnifico Balcountry Quartet, ki je akustična različica njegovih največjih hitov, odpravlja na turnejo po Sloveniji, v okviru katere bo v Posavju gostoval samo v Brežicah.

Balcountry Quartet poleg Magnifica sestavljajo mojstri Robert Pikl na kitari, Anže Langus Dagi na kontrabasu in Schatz! na bobnih. Akustična izvedba je nekakšen koktajl jazza, countryja, začinjenega s ščepcem balkanskih ritmov.

Zopet lahko pričakujemo pravo pašo za ušesa, ekipa pa že napoveduje gostovanja v prijetnem, sproščenem ter intimnem ozračju po vsej deželi, ki jih bo Magnifico nadgradil z branjem svoje poezije in svojevrstnim humorjem.

Vstopnice lahko kupite v:

TiC BREŽICE - MESTNA HIŠA
Cesta prvih borcev 22, 8250 Brežice
Tel./Faks: 00386 (0) 7 49 66 995
E-mail: mojca.lubsina@zpt-brezice.si

TiC ČATEŽ OB SAVI
Topliška cesta 35, 8251 Čatež ob Savi
Telefon: 00386 (0) 7 49 36 757
E-mail: lado.krizman@zpt-brezice.si

CENA VSTOPNICE v predprodaji: 16 €

CENA VSTOPNICE na dan koncerta: 18 €