O-STA

Cosmedicine z novim obrazom

Vertex prevzel družbo Cosmedicine; Korporacija se preimenuje v Costru Company, LLC

NEW YORK, ZDA--(BUSINESS WIRE)-- Družba Cosmedicine je danes sporočila, da se pod novim lastnikom, podjetju Vertex Capital, njeno ime spremeni v Costru Company, LLC.

Izvršni direktor podjetja Vertex Larry Nusbaum, vodja sektorja za izdelke visokega razreda, je bil izbran da na novo zgradi to klinično preizkušeno in za izdajo brez recepta registrirano znamko visokega razreda.

"Za to prepoznavno znamko vidimo ogromno priložnost v prihodnjih mesecih," je povedal Nusbaum, in dodal: "Prilagodili bomo naše preizkušene tehnike za korporativne preobrate tako da premagamo prejšnje dolgove podjetja Cosmedicine v smislu večje fokusiranosti, ureditve stroškov, izboljšanja bruto marž in povečanja distribucije."

"Uporabljali bomo direktni tržni pristop in pripravili tridesetminutno oglasno oddajo ter krajše direktno-do-kupca televizijske oglase za povečanje prodaje in grajenje zavedanja o blagovni znamki, kot tudi da ustvarimo program kontinuitete in zvestobe v smislu zagotavljanja dolgoročne prisotnosti produktne linije v prodaji."

Prav tako so v podjetju v procesu sklepanja pogodbe z znano osebnostjo, ki bo predstavljala znamko v skladu z načrti za predvajanje oglasa za preizkus relevantnih trgov na nacionalnem nivoju do decembra 2009.

"Naše lastne formule in tehnologija so bili klinično preizkušeni in so dokumentirani kot boljši od obstoječih vodilnih podjetij na področju sredstev proti aknam in staranju," je pojasnil Nusbaum. "Naša marketinška kampanja bo poudarila lastnosti in prednosti naše unikatne znamke, in bo jasno orisala kako dobro se lahko primerjamo z ostalimi dobro poznanimi produkti v tej kategoriji. Osebno sem energičen glede tega preobrata".

Bistvene produktne linije so bile skrbno razvite, elegantno pakirane in so že distributirane po vodilnih trgovskih verigah visokega statusa kot so Sephora, Ulta, Nordstrom's in Macy's.

O PODJETJU VERTX: Vertex Capital Management LLC ("Vertex"), ustanovljeno leta 2008, je zasebna lastniška skupina s sedežem v New Yorku. Kot ena glavnih investicijskih skupin se osredotoča na kontrolne investicije v privatna podjetja v težavah. Družbe trenutno v lasti podjetja Vertex vključujejo Ronco Acquisition Corp., Small World, Naturade LLC, ter Fitz & Floyd.

Kontakt:

Squeakywheel PromotionsMarla Schultz, 917.723.7167marla@squeakywheelpromotions.com

Oglejte si to novico na spletu na:http://www.businesswire.com/news/home/20091021006336/en