O-STA

Podjetje KCI dobilo dovoljenje za vstop na japonski trg

Z uradnim dovoljenjem lahko podjetje KCI na Japonskem trži inovativen terapevtski sistem V.A.C.® Therapy System.

SAN ANTONIO--(BUSINESS WIRE)-- Kinetic Concepts, Inc. (Newyorška borza: KCI) je 2. novembra objavilo, da je japonsko ministrstvo za zdravje, delo in blaginjo podjetju podelilo končno dovoljenje za trženje in prodajo terapevtskega sistema V.A.C.® Therapy System na Japonskem.
"Na Japonskem ima zdravilstvo dolgo in bogato tradicijo, zato smo pri podjetju KCI zelo veseli in hvaležni, da bomo imeli priložnost služiti japonskemu trgu," je dejala predsednica in direktorica podjetja KCI, Catherine Burzik. "Še posebej smo ponosni, do bo naš klinično preizkušen sistem V.A.C.® Therapy System zapolnil resnično zdravstveno vrzel na Japonskem pri zdravljenju ran, ki se težko zacelijo."
KCI je vlogo za povrnitev stroškov predložilo takoj po prejetju dovoljenja. Operativne priprave za začetek trženja, vključno z zaposlovanjem, že potekajo. Začetek trženja bo sovpadal z odobritvijo vloge, kar bo po pričakovanjih KCI v prvi polovici 2010.
O podjetju KCI
Kinetic Concepts, Inc. (Newyorška borza: KCI) je vodilo podjetje na področju medicinske tehnologije v svetovnem merilu. Podjetje se ukvarja z odkrivanjem, razvijanjem, izdelovanjem in trženjem inovativnih, tehnološko izpopolnjenih terapij in izdelkov za zdravljenje ran, regeneracijo tkiva ter nudenjem podpore terapevtskih sistemov. KCI, ki ima sedež v San Antoniju, v zvezni ameriški državi Teksas, se ponaša z več kot tridesetletno tradicijo, ki je globoko ukoreninjena v inovativnosti in želji bistveno izboljšati načine zdravljenja ter tako pomagati ljudem po vsem svetu.
Podjetje zaposluje približno 6700 ljudi in trži izdelke v več kot dvajsetih državah. Več informacij o podjetju in o tem, kako njegovi izdelki spreminjajo sodobne načine zdravljenja, najdete na spletni strani www.KCI1.com.
Napovedne izjave
Pričujoče sporočilo za javnost vsebuje napovedne izjave glede pričakovane odobritve vloge za povrnitev stroškov in začetku trženja terapije V.A.C. Therapy na Japonskem. Napovedne izjave lahko vsebujejo izraze kot so kot so "verjame", "pričakuje", "napoveduje", "ocenjuje", "namerava", "naj bi", "poskuša", "v prihodnosti", "nadaljuje", ali negacije teh in podobnih izrazov. Napovedne izjave izražajo tveganja, negotovost, predpostavke in druge dejavnike, ki jih je težko predvideti. Zato se lahko dejanski rezultati znatno razlikujejo od tistih, ki so izraženi ali jih nakazujejo naše napovedne izjave. Dodatna tveganja in dejavniki so navedeni v dokumentih predloženih ameriški komisiji za vrednostne papirje SEC, vključno z letnim poročilom KCI na obrazcu 10-K za fiskalno leto, ki se je končalo 31. decembra 2008 ter četrtletnim poročilom na obrazcu 10-K za četrtletje, ki se je zaključilo 30. junija 2009. Dokumenti so dostopni na spletni strani komisije SEC www.sec.gov. Podjetje ne prevzema nikakršne odgovornosti, da bo posodobilo katerokoli napovedno izjavo ali da bo dodajalo druge napovedne izjave glede na nove informacije ali dogodke.


Kontakt:

Kinetic Concepts, Inc.
Mediji:
Kevin Belgrade
Pisarna: 210-255-6232
Mobilni telefon: 210-216-1236
kevin.belgrade@kci1.com
ali
investitorji::
Adam Rodriguez
Pisarna: 210-255-6197
Mobilni telefon: 210-861-7969
adam.rodriguez@kci1.com



Izvirno sporočilo za javnost je dostopno na:
http://www.businesswire.com/news/home/20091102005559/en