O-STA

Prednovoletne ugodnosti za nove naročnike SiOLa

Ljubljana, 16. november - Telekom Slovenije začenja z današnjim dnem prednovoletno akcijo za nove naročnike internetnih storitev SiOL, ki se bo iztekla konec januarja prihodnjega leta. Poudarek akcije je na SiOL TV Mega oziroma ugodnostih, ki so že vključene v ta programski paket brez dodatnega doplačila. Poleg tega v tem času omogočajo novim naročnikom nakup igtalne konzole Nintendo Wii po zelo ugodni, subvencionirani ceni, če se bodo odločili za vezavo na 24 mesecev.

Vsi novi naročniki storitve SiOL internet ali paketov, ki vsebujejo SiOL internet in bodo storitev naročili med 16. novembrom in 31. januarjem prihodnjega leta, bodo imeli možnost nakupa igralne konzole Nintendo Wii po subvencionirani ceni 49 evrov skupaj z davkom na dodano vrednost. Polna cena za to igralno konzolo na trgu je sicer 199 evrov, kar pomeni za nove naročnike SiOLa 150 evrov prihranka. Naročniki bodo račun poravnali v enkratnem znesku preko TK računa. Vključenih je 5 športnih iger (tenis, golf, bowling, boks, baseball), izdelek pa bodo prejeli po pošti na dom.

Akcija SiOL Začetek, namenjena predvsem starejšim uporabnikom, poteka še naprej, vendar je obogatena z možnostjo nakupa igralne konzole. Paket SiOL Začetek še vedno vključuje internet s 15 evri mesečne naročnine v obdobju prvih treh mesecev. Naročnik paketa lahko še vedno izkoristi dve izobraževalni uri o osnovah interneta na domu z doplačilom samo 9 evrov, dodatno pa mu v času novoletne akcije pripada mini darilo - šal za zimske dni.

Od 16. novembra pripada vsem novim naročnikom tehnologij FTTH in VDSL2 brezplačen WiFi dongl. Novi naročniki na tehnologijo ADSL že nekaj časa dobivajo modeme Sinope, ki imajo že vgrajeno WiFi anteno in oddajnik, od danes naprej pa bodo novi naročniki na FTTH in VDSL2 dobili še kakovosten WiFI usmerjevalnik - router, ki omogoča priključitev večjega števila računalnikov in IP naprav žično ali brezžično. Usmerjevalnik, ki sicer na prostem trgu stane okrog 50 evrov, je že vključen v ceno.