O-STA

Sporočilo vsem zbirateljem plastičnih zamaškov za Anžeta

Za ves vaš trud in sredstva, ki ste jih vložili v zbiranje plastičnih zamaškov se vam Anže in cela družina Pratnemer najlepše zahvaljuje in sporoča, da je bila akcija uspešna nad vsemi možnimi pričakovanji.

Istočasno vam sporočamo, da se bo akcija zbiranja plastičnih zamaškov, konkretno za Anžeta, zaključila s torkom 15.12.2009.

Od tega dne dalje se bo akcija zbiranja plastičnih zamaškov nadaljevala v namen zbiranja sredstev za Mirka iz Maribora , ki se mu seseda hrbtenica. Organizacijo zbiranja in odvoza zamaškov bo prevzel brat Milan Kavčnik iz Cerknice.

Za vse nadaljnje informacije se obračajte na njegovo kontaktno tel številko 031 856 923 ali na njegov elektronski naslov : smc.cerknica@kabelnet.net

Več o poteku Anžetove akcije boste zvedeli ob zaključni prireditvi z razstavo najdenih predmetov, ki so se nahajali v vrečah z zamaški in bo predvidoma v spomladanskih mesecih leta 2010.

Še enkrat najlepša hvala vsem s pozivom, naj se akcija ne prekine, ker nas humanitarnost in tudi skrb za okolje plemeniti.

Pratnemerjevi.