O-STA

Obvestilo o projektu "DŠB Božiček"

Leto je naokoli in k prazničnem vzdušju želimo prispevati tudi na Društvu študentov Brežice, zato že nekaj let zapored izvajamo projekt DŠB Božiček, ki zajema obdaritev najmlajših članov študentskih družin.

Da se bodo oči malčkov še bolj svetile v tem prazničnem času, nam morajo starši, s statusom študenta seveda, poslati kakršnokoli sliko svojega otroka na temo "RAD SE IGRAM Z..." in izpolnjeno prijavnico, ki jo najdete na naši spletni strani www.drustvo-dsb.si pod zavihkom "Dokumenti", na elektronski naslov tamara.lesinsek@gmail.com ali po pošti na naslov: Društvo študentov Brežice, CPB 17, 8250 Brežice, oziroma se lahko na BIT (Brežiška info točka) oglasite tudi osebno. Obdarovanje otrok z obiskom DŠB Božička, bo potekalo predvidoma 26.12.2009, ob 10-i uri, o lokaciji pa vas bomo obvestili naknadno na naši internetni strani. Pogoj udeležbe je, da ima vsaj eden izmed staršev status študenta in mora biti član Društva študentov Brežice (oddati mora potrdilo o šolanju za tekoče študijsko leto). Za dodatne informacije pa se lahko obrnete na številko : 040-520-620 (Tamara).

Naprošamo, da o projektu obvestite vse študentske družine, ki jih morebiti poznate, da jih bo lahko DŠB Božiček obdaroval v čim večjem številu. S pošiljanjem slik in prijavnic pa pohitite najkasneje do torka, 22.12.2009, saj DŠB Božiček že čaka na vas!

DŠB