O-STA

Jutri izide prvi sistem za izdelavo generične e-trgovine, razvit v Sloveniji

Sistem omogoča postavitev spletnih strani, e-trgovin in portalov na nivoju spletnih mest po meri, vendar v cenovno ugodnejši, generični različici. Proizvajalec sistema ocenjuje, da bo sistem samo v prihodnjem letu dosegel 17% tržni delež v segmentu malih podjetij.

Na slovenskem trgu je trenutno prisotnih kar nekaj tujih "spletnih generikov", od danes naprej pa je na voljo tudi slovenski "Mišboss" sistem za izdelavo generičnih spletnih strani, ki so ga dobro leto razvijali v podjetju spletnaPOSTAJA d.o.o.. Sistem ponuja neomejene možnosti za nadgradnjo posameznega spletnega mesta. Podjetje lahko svoje spletno mesto začne s preprosto spletno vizitko, ki jo sčasoma nadgradi s spletno trgovino ali celo v spletni portal.

Sistem Mišboss omogoča postavitev spletnih strani na nivoju spletnih mest po meri, vendar v cenovno ugodnejši, generični različici. V podjetju spletnaPOSTAJA d.o.o. ocenjujejo, da bo sistem samo v letu 2010, dosegel 17% tržni delež v segmentu malih podjetij.

Kot je izjavil direktor podjetja, Marko Maher: "V sistem smo vključili 90% vseh potreb naših strank, ki smo jih zasledili v 6 letih delovanja na slovenskem trgu. Največji prodor v tehnologiji je dosežen na ravni e-trgovine, saj sistem omogoča izdelavo napredne e-trgovine, ki jih trenutno v Sloveniji lahko naštejem na prste ene roke."

Sistem Mišboss podpira tudi napreden sistem za vnos vsebin. Korak naprej od konkurenčnih ponudnikov je predvsem v popolni prilagoditvi posameznemu uporabniku.

Podjetje spletnaPOSTAJA d.o.o. je na slovenskem in predvsem EU trgu prisotna že 6 let. Podjetje je specializirano za postavitve učinkovitih in prodajno naravnanih spletnih strani. Od ostalih ponudnikov se razlikujejo predvsem po močnem razvojnem oddelku. Njihove produkte in storitve že vrsto let prodajajo v Evropi in doma. Več informacij o podjetju in produktu najdete na www.spletna-postaja.com in www.misboss.si.

Kontaktna oseba:
Katja Košak Šket
Tel.: 040 395 886, 0590 71 340
E-pošta: katja.kosak.sket@spletna-postaja.com