O-STA

Zavod Celeia Celje - Center sodobnih umetnosti Celje vabi k vpisu v Pripravljalnico na sprejemne izpite

Tečaj je namenjen kandidatom, ki želijo izpopolniti svoje znanje risanja kot tudi tistim, ki se pripravljajo na sprejemne izpite likovnih smeri

Celje, 7. januar 2010, Zavod Celeia Celje - Center sodobnih umetnosti Celje vabi k vpisu v Pripravljalnico na sprejemne izpite, ki se bo izvajala v studiu Galerije sodobne umetnosti Celje od 3.2. do 6.4. 2010, vsak torek od 17.00 do 20.00, kar skupaj znese 30 ur. Mentorica tečaja bo mag. Nataša Tajnik, akademska slikarka. Cena pripravljalnice: 90 EUR. Informacije in prijave sprejemamo do zapolnitve prostih mest na tel. št. 041 355-168 ali na e-naslov: maja.hodoscek@celje.si.

Tečaj je namenjen kandidatom, ki želijo izpopolniti svoje znanje risanja človeške figure po opazovanju in kandidatom, ki se pripravljajo na sprejemne izpite likovnih smeri obeh Univerz. Tečaj je naravnan izrazito študijsko in traja 30 ur. Študij in risanje človeške figure poteka po živem modelu. Tečaj obsega tudi svetovanje pri sestavi mape za sprejemni izpit.


Nataša Tajnik (1974, Slovenj Gradec) je leta 1999 diplomirala iz slikarstva na Akademiji za likovno umetnost v Ljubljani, kjer je prav tako iz slikarstva leta 2002 tudi magistrirala. Od 2002 deluje kot samostojna kulturna ustvarjalka na področju kulture. Je članica ZDSLU. Predstavila se je z več samostojnimi in skupinskimi razstavami doma in v tujini.

Več info: Maja Hodošček, likovna pedagoginja, tel.: 041 355 168, e-pošta:maja.hodoscek@celje.si