O-STA

Čas je za naj slovenska smučišča

Pod okriljem radijske oddaje "Dobro jutro, Slovenija" se je decembra začela akcija "Naj smučišče 2009/2010". Ta ima že skoraj dvajsetletno tradicijo, kot vedno pa bodo najbolj priljubljena slovenska smučišča v treh različnih kategorijah tudi tokrat izbirali in izbrali smučarji in smučarke.

Akcija "Naj smučišče 2009/2010", tako kot v minulih slabih dveh desetletjih, poteka v organizaciji podjetja Alpe Adria Media Marketing in v okviru radijske oddaje "Dobro jutro, Slovenija". Ekipa omenjene oddaje se namreč vsak četrtek in soboto odpravi na eno od slovenskih smučišč ter, skupaj s sogovorniki, predstavlja novosti, posebnosti in dogodke, ki jih pripravljajo. Smučarji in smučarke pa bodo tisti, ki bodo s svojimi glasovi, odločili, kateri bodo najbolj priljubljeni smučarski centri sezone 2009/2010. Glasovanje, katerega spremljajo številne zimske nagrade, že poteka, in sicer na naj.smucisce.si ter na povsem prenovljenem turistično informativnem spletnem portalu www.dj-slovenija.si. Na slednjem je mogoče prebrati tudi reportaže ter foto zapise iz obiskanih smučarskih centrov.
Katera bodo najbolj priljubljena smučišča letošnje smučarske sezone bo znano predvidoma sredi marca v enem od slovenskih smučarskih centrov.

--
Petra Močnik, koordinatorka projektov

Uredništvo Dobro jutro, Slovenija
www.dj-slovenija.si

tel: 01/36 63 186
fax: 01/36 63 187
e-mail: petra.mocnik@dj-slovenija.si