O-STA

Prsi kot hollywoodske zvezde - povsem brez silikona in skalpela

Povečanje prsi s telesu lastnimi zarodnimi celicami

Mediji so pred kratkim poročali o povečanju prsi hollywoodske igralke Nicole Kidman. Dojenje otroka je Kidmanovi očitno pomagalo do polnejšega dekolteja. Vendar pa nosečnost in dojenje ne pomenita avtomatično tudi večjih prsi - zgodi se lahko celo nasprotno. Povečanje prsi s pomočjo telesu lastne maščobe obogatene z zarodnimi celicami izpolnjuje sanje mnogih žensk po večjih prsih trajno in na naraven način!

"Veliko žensk se pritožuje nad izgubo velikosti, oblike in stabilnosti prsi po porodu. Zarodne celice iz telesu lastnih maščob so zelo primerne za povečanje vseh vrst majhnih, povešenih prsi povsem brez uporabe silikona ali skalpela," pravi DDr. Karl-Georg Heinrich, specialist za Novo lepotno kirurgijo in tehnike proti staranju. V svoji dunajski kliniki DDr. Heinrich kot prvi zdravnik v Evropi ponuja tovrstno povečanje prsi brez uporabe silikona.

Najprej se z uporabo posebnih patentiranih mikroanul pridobi telesno maščobo. Po procesu bogatitve s telesu lastnimi zarodnimi celicami se to maščobo vbrizga v prsi. Iz zarodnih celic pa se nato razvije novo živo tkivo.

Prsi, ki so povečane s pomočjo telesu lastne maščobe obogatene z zarodnimi celicami, so na občutek povsem naravne in so tudi videti prave v vsakem položaju, saj za večji volumen ne skrbi silikon, ampak maščobno tkivo. Tako liposukcija kot samo povečanje prsi se lahko opravita v roku nekaj ur pod lokalno anestezijo ali zgolj pri lahki omami. Klinične raziskave na Japonskem dokazujejo varnost in trajnost postopka.

Telesu lastne maščobe obogatene z zarodnimi celicami se uporabljajo tudi za oblikovanje drugih delov telesa, kot je zadnjica, za izravnavo jamic v licih ter pomlajevanje kože na obrazu, oprsju in rokah.

Za več informacij obiščite: www.breastaugmentation-without-silicone.com.

Kontakt:

Clinic DDr. Heinrich

Herfried Wagner

E-mail: kunden@ddrheinrich.com

Spletna stran: http://www.ddrheinrich.com/

Telefon: +43(0)1/5321801