O-STA

Testiranje sistemov vsebinskega upravljanja (CMS)

Visokokakovostni pregled več kot 160 izdelkov CMS na voljo v Evropi

Današnji dinamični trg sistemov vsebinskega upravljanja CMS predstavlja izziv podjetjem pri izbiranju CMS za internetne rešitve, ki bi šle v korak s časom. Za lažje odločitve CoCo Software Engineering ponuja svoje znanje integratorja sistemov vsebinskega upravljanja s svojim pregledom "Testiranje sistemov vsebinskega upravljanja (CMS)".

Nekaj podrobnosti o pregledu

Ta pregled je neodvisen od proizvajalcev in ponuja ugotovitve o izdelkih CMS na voljo v Srednji Evropi. Približno 160 sistemov je naštetih, 21 izdelkov pa je bilo tudi podrobno analiziranih. Od tega je bilo 7 izbranih izdelkov testiranih na enak način. Pregled označuje tudi kriterije izbire določenega izdelka, tako da se lahko uporabnik sam odloči, kateri kriteriji so mu pomembnejši in kateri izdelek mu najbolj ustreza.

Uporabniku je na voljo pregled prednosti in slabosti najznanejših izdelkov CMS v Srednji Evropi. Pregled pa vsebuje tudi informacije o proizvajalcih in izvoru izdelka (npr. če je izdelek osnovan na dokumentu ali sistemu za upravljanje znanja). Študija raziskuje tudi možne aplikacijske platforme, kot so internet, intranet in portalne rešitve.

Za podjetja, ki se ukvarjajo z informacijsko tehnologijo, finančnimi, tržnimi in komunikacijskimi nalogami, je pregled »Testiranje sistemov vsebinskega upravljanja (CMS)« nujen.

CoCo Software ni le pisal o CMS – vsebinsko upravljanje na internetu, ampak je bilo to osrednja dejavnost podjetja od ustanovitve.

Študija je že na voljo v nemščini, kmalu pa bo izdana tudi v angleščini za 1.120 ,00 evrov (brez DDV)!