O-STA

Nova knjiga opisuje najhitrejšo pot do stalnega bivališča v ZDA preko programa Investment Visa Program

Green Card via the Red Carpet (Do zelene karte po rdeči preprogi) avtorjev Andrewja Bartletta in Stephena Parnella predstavi prednosti in slabosti programa EB-5 Visa Program, preko katerega lahko tujci pridobijo zeleno karto in stalno prebivališče v ZDA.

BOCA RATON, Florida, ZDA.--(BUSINESS WIRE)-- Green Card via the Red Carpet: A Comprehensive Guide to Immigrating to the U.S. by Investing in an EB-5 Regional Center (Do zelene karte po rdeči preprogi: veliki vodnik do preselitve v ZDA s pomočjo investiranja v regionalno središče EB-5) avtorjev Andrewja Bartletta in Stephena Parnella nudi pomembne informacije o vizumskih programih za ustvarjanje delovnih mest, ki tujcem omogočajo, da se preselijo v ZDA, se tam zaposlijo in tudi upokojijo.

Bartlett and Parnell v knjigi pravita, da ena najhitrejših in najvarnejših poti do stalnega bivališča v ZDA vodi prek vize EB-5. Gre za vizo, ki tujcem omogoča, da vložijo $500,000 v program vladnega regionalnega središča ter si tako pridobijo zakonito in trajno prebivališče v ZDA. Po mnenju avtorjev vize EB-5 kvalificiranim posameznikom nudijo priložnost za vstop in novo življenje v ZDA.

"To je edina knjiga, ki je napisana za uporabnike vize EB-5, namenjena pa je tudi širši javnosti in pri pisanju je bilo to upoštevano, je dejal Parnell. "Kot priseljenca prve generacije v Združenih državah se lahko dobro vživiva v bralce in nudiva enkraten pogled na težave, s katerimi se spopadajo priseljenci."

Knjiga vsebuje opise in delovanje različnih programov EB-5. Zasnovana je kot vodnik priseljencem po celotnem procesu preselitve in po korakih nudi navodila, nasvete in prijeme, ki naj bi tujcu pomagali priti do stalnega bivališča.

Green Card via the Red Carpet: A Comprehensive Guide to Immigrating to the U.S. by Investing in an EB-5 Regional Center (Do zelene karte po rdeči preprogi: veliki vodnik do preselitve v ZDA s pomočjo investiranja v regionalno središče EB-5) je na prodaj na Amazon.com ter drugih prodajnih mestih.

O avtorjih

Andrew Bartlett svetuje vodilnim mednarodnim podjetjem, ki želijo svoje zaposlene premestiti v ZDA, medijskim strokovnjakom, ki pišejo o problematiki priseljencev, in posameznikom po vsem svetu, ki se želijo preseliti v ZDA s pomočjo vize EB-5.

Stephen Parnell je več kot desetletje delal na področju mednarodnih selitev in se še desetletje ukvarjal z vodilnimi položaji na področju finančnih uslug in vlaganj. Specializiran je za svetovanje strankam, ki se želijo s pomočjo vlaganj preseliti v ZDA.

Bartlett in Parnell sta ustanovitelja vodilnega portala za svetovanje priseljencem Which EB5.


RECENZIJE IN INTERVJUJI SO NA VOLJO

Kontakt
Which EB5
Chase Brodsky, 561-771-1330
chase@whicheb5.com
www.WhichEB5.com

Vir: Which EB5
Izvirno sporočilo za javnost je dostopno na:
http://www.businesswire.com/news/home/20100217005037/en