O-STA

JJW HOTELS & RESORTS in K Hotels bosta zagnala skupno podjetje "K Hotels International"

Skupno podjetje dveh pomembnih skupin v gostinstvu s prodajnim mestom na Dunaju

Dunaj/Los Angeles (marec 2010) - Hotelsko predstavniško podjetje K Hotels s sedežem v mestu Los Angeles v ZDA in avstrijska podružnica podjetja JJW Hotels & Resorts, ki zastopa več kot 60 hotelov v Evropi in na Bližnjem Vzhodu, bosta to pomlad združili moči v prizadevanjih za izboljšan sistem prodaje in trženja z najboljšimi storitvami za obstoječe člane in pa tudi z namenom da bi med svoje člane pritegnili nove hotele.

To posebno partnerstvo pod vzdevkom K Hotels International bo to pomlad odprlo prodajne prostore na Dunaju v Avstriji. Člani "K Hotels International" bodo deležni široke palete storitev, ki jih omogoča novo partnerstvo, med drugim tudi večji doseg v smislu prodaje in marketinga, razširjeno marketinško ekspertizo in s tem eksponentno povečanje celotne prodaje.

"Nova povezava med obema skupina se bo izkazala kot uspešna za obe podjetji v smislu promocije boljših povezav hotelov po vsem svetu," je povedal ustanovitelj in direktor JJW Hotels & Resorts Mohamed Bin Isa Al Džaber. "K Hotels prinaša zakladnico izkušenj iz prodaje in marketinga in je zelo zanimiva dopolnitev strategije za naše unikatne hotele v Evropi in na Bližnjem Vzhodu."

"Z veseljem vstopamo v partnerstvo z JJW Hotels & Resorts, ki je čudovita in ekskluzivna gostinska skupina," je povedal Michael Palmer, izvršni direktor podjetja K Hotels. "Ustanovitev K Hotels International bo vsekakor pomagalo povečati svetovno prisotnost K Hotels, in veselimo se ustvarjanja novih povezav z JJW Hotels & Resorts."

"Novo strateško partnerstvo med JJW Hotels & Resorts in K Hotels ustvarja zmagovalno kombinacijo za oba partnerja in vznemirljive nove možnosti za več kot 110 vključenih hotelov," je povedal Karim Jalloul, predstavnik lastnikov in direktor družbe JJW Hotels & Resorts za Avstrijo in Vzhodno Evropo. "Skozi izmenjavo naših posameznih prednosti na evropskih in ameriških trgih in skupnimi prizadevanju bomo ustvarili močno svetovno mrežo s skupnimi koristi."

"Naša splošna strategija pri K Hotels je skrb za najboljšo hotelsko predstavništvo po vsem svetu, in partnerstvo z JJW Hotels & Resorts je odličen korak k temu cilju," je povedala Lara Wess, direktorica družbe K Hotels.

K Hotels se ponaša z več kot 50 hoteli v 16 državah po vsem svetu, medtem ko JJW Hotels predstavlja več kot 60 hotelov po Evropi in na Bližnjem Vzhodu. Za več informacij obiščite http://www.k-hotels.com in http://www.jjwhotels.com.

O DRUŽBI K HOTELS

K Hotels predstavlja zbirko neodvisnih hotelov po vsem svetu. K Hotels pristopa k vsakemu posameznemu članu (in gostu) s ekskluzivnim profesionalizmom, znanjem in entuziazmom. Z uporabo direktnih prodajnih strategij, prilagojenih marketinških akcij in storitev po naročilu, se podjetje K Hotels razlikuje od ostalih tekmecev.

O PODJETJU JJW

JJW Hotels & Resorts je lastnik in upravitelj 63 hotelov in letovišč v Evropi, na Bližnjem Vzhodu in v Severni Afriki in ima poslovne enote v naslednjih mestih: London, Pariz, Algarve, Dunaj, in Kairo. Gostinsko in turistično podjetje je del MBI International & partners, globalne skupine v lasti Mohameda Bin Isa Al Džabra, samostojnega poslovneža in filantropa.

V evropskem porteflju JJW Hotels & Resorts so hoteli, kot so Grand Hotel Wien na Dunaju (pet zvezdic), Threadneedles v Londonu (City of London), Hotel Balzac v Parizu in ekskluzivna golf letovišča v Algarvah, kot so Dona Filipa Hotel.

KONTAKT ZA MEDIJE:

Anita Resch
Direktorica za odnose z javnostmi / JJW Austria & Eastern Europe
aresch@jjwhotels.com
+43-1 51580 1845