O-STA

Compaq vstopa v novo obdobje poslovanja z novo blagovno znamko Evo, ki vključuje prenosnike, delovne postaje in kliente "Thin"

Nova skupina izdelkov vključuje nov industrijski design in inovacije za enostavnejše delo z računalniki in za razvoj le-teh Računalniško podjetje Compaq Computer Corporation je s predstavitvijo nove skupine izdelkov Evo, ki vključuje prenosnike, delovne postaje in produkte "thin client", stopilo v novo obdobje poslovanja z računalniki. Novi produkti se ponašajo z mehkim karbonskim in srebrnim industrijskim dizajnom. Novi Compaqovi Evo produkti ponujajo inovacije, kot so možnost brezžične povezave z ultra lahkim Evo prenosnikom N 400; vzdržljiv, dostopen, peresno lahek dizajn Evo prenosnika N 150; izjemna moč obdelave podatkov delovnih postaj Evo W6000 in W8000; in pa "legacy free" platforma Evo T20 Thin Clienta. Ta izboljšanja poenostavljajo računalniška okolja in omogočajo strankam razvoj njihovih računalniških potreb v njihovem, lastnem tempu.

Nova skupina Evo izdelkov vključuje:

. Compaqovi Evo prenosniki – novi ultra-lahki Compaqovi Evo prenosniki N 400c podpirajo integriran MultiPort, ki omogoča 802.11b in Bluetooth brezžično povezavo, medtem ko novi Evo N150 prenosnik postavlja nove standarde na področju cen, obnašanja računalnika in mobilnosti s svojim tankim, ultra-lahkim dizajnom. Mobilni Extended Support program, ki ga ponujajo v izbranih regijah, ponuja veliko zanesljivost in malo prostora za napake in nedelovanje.
· Compaqove Evo delovne postaje – novi Compaqovi W6000 in W8000 delovni postaji ponujata ta hip najnaprednejše tehnologije, kot so podpora za dva Intel 1.7 GHz Xeon procesorja, Ultra ATA in Ultra 160 SCSI gonilnike in ECC RDRAM pomnilnik.
· Compaqov Evo Thin Client – novi Compaqov Evo Thin Client T20 ponuja inovativni, "legacy free" form faktor, ob tem pa lahko izbirate med Windowsi Nte in Windowsi CE. Omogoča tudi poenostavljeno IT upravljanje skozi novo programsko opremo Rapport Adminstrative za Compaq.

"Spreminjamo izgled poslovnih računalniških izdelkov in poenostavljamo njihovo uporabo v poslovnih okoljih," je povedal Jeri Callaway, podpredsednik in generalni direktor Compaqove skupine Access Business. "Možnost dodajanja tehnologij, kot je brezžična povezava, Evo prenosnikom in možnost nadgrajevanja sistemov v lastnem tempu, namesto siljenja v to, sta samo dva primera, kako omogočamo uporabnikom uporabo tehnologije pod njihovimi pogoji in po njihovem urniku."