O-STA

Zavec in Petrol skupaj do ubranitve naslova prvaka in še naprej

Ljubljana, 12. april 2010 - Družba Petrol čestita svojemu sponzorirancu Dejanu Zavcu za ubranitev naslova svetovnega prvaka IBF v velterski kategoriji. Petrol, kot največja slovenska energetsko trgovska družba, bo stala ob strani najboljšemu slovenskemu boksarju tudi ob naslednjih dvobojih.

Družba Petrol iskreno čestita Dejanu Zavcu za odlično borbo, vrhunsko vzdržljivost in predvsem za zmago ter ubranitev naslova svetovnega prvaka IBF v velterski kategoriji. Petrol je zelo zadovoljen, da je pod svoje pokroviteljstvo sprejel najboljšega slovenskega boksarja, ki se v vsakem nastopu bori srčno in po svojih najboljših močeh. Zavec, s svojim odnosom do športa, postaja vzornik velikega števila mladih v Sloveniji in zunaj njenih meja, ki se želijo poistovetiti z njim. Sponzorska pogodba z Dejanom Zavcem je hkrati tudi združitev dveh stebrov Slovenije, gospodarskega in športnega, z namenom poseganja po uspehih onkraj meja naše države ter ustvarjanja zavedanja pomena delovanja slovenskih podjetij v korist lokalnega okolja. Družba Petrol bo svetovnemu prvaku IBF stala ob strani v naslednjih dveh letih in mu s tem pomagala doseči osvojitev naslova svetovnega prvaka tudi v drugih verzijah.

Petrol že vrsto let živi in deluje soodvisno od okolja ter ljudi, kjer posluje. Preko družbeno odgovornih akcij in raznih oblik pokroviteljstev omogoča in podpira številne športne, kulturne, humanitarne in okoljevarstvene dejavnosti. To ostaja njegova dolgoročna zaveza tudi za naprej.


Več informacij:
Žiga Fišer

Petrol d.d., Ljubljana
Tel: 01/ 47 14 546
ziga.fiser@petrol.si