O-STA

Pripravljeni, pozor ... raziskujemo!

V Zvezi za tehnično kulturo Slovenije (ZOTKS) mladim v času poletnih počitnic tudi letos ponujamo tabore s področja naravoslovja in tehnike, s katerimi jim omogočamo pridobivanje dodatnega znanja in razvijanje lastnih sposobnosti.

Mladi lahko letošnje poletje izkoristijo bolje, kot da ga zapravijo za posodabljanje svojega Facebookovega profila. Lahko se vrnejo z njega z brado ali novim kodrom na možganih. Govorice iz šolskih klopi lahko preverijo v praksi, zavihajo rokave in se lastnoročno lotijo znanosti. Zraven pa spoznajo druščino v kratkih hlačah in krilih, ki si upa spraševati, kako in zakaj. Pametnjakoviči so spet kul.

Letos smo na državni ravni pripravili deset mladinskih raziskovalnih taborov in enajst poletni šol. Prijave na tabore sprejemamo do 10. junija 2010 oz. do zapolnitve prostih mest, več informacij pa dobite na http://tabori.zotks.si oz. nam pišite na tabori@zotks.si ali nas pokličite na 01 25 13 727.

Veseli bomo tudi vsakršne napovedi taborov oz. poročanja s terena. Za podrobnejši dogovor se obrnite na Tjašo Toni, ki je dosegljiva na zgornjem e-naslovu oz. telefonski številki.

Tjaša Toni

+ 386 1 25 13 727

ZOTKS

http://tabori.zotks.si