O-STA

Davčni urad se zahvaljuje pošteni davkoplačevalki in ji želi veliko sreče pri loteriji za hišo "Villa Pflock"

Gospa Paula Pflock je pred kratkim prejela klic z davčnega urada, saj je kot edina lastnica hiše, ki se prodaja na loteriji v Avstriji, vnaprej plačala 47.520,00 evrov dajatev.

Klic z davčnega urada običajno ne pomeni nič dobrega, vendar v primeru gospe Pflock temu ni bilo tako. Pred nekaj dnevi je namreč dobila klic, ki jo je presenetil. Na drugi strani je bila gospa z davčnega urada, ki jo je zanimalo, kako gre prodaja srečk za njeno hišo. Nato je gospe Pflock pojasnila, da je kot edina v celi Avstriji vnaprej plačala vse davčne dajatve za loterijo za hišo. "V imenu davčnega urada se vam zahvaljujemo za hitro plačilo in vam želimo veliko sreče pri prodaji srečk!" je dejala uslužbenka.

Kljub vsem stroškom in obveznostim bo gospa Pflock nadaljevala s prodajo srečk za hišo, dokler ne bo prodana zadnja izmed 3600 srečk. Navsezadnje je na prodaj prestižna, na novo obnovljena vila, ki ima vgrajeno celo dvigalo in je tako primerna tudi za invalide. Srečke za hišo so na voljo na spletni strani www.luxuryvillatowin.com po 99 evrov. Do sedaj je bilo prodanih 2789 srečk. Gospa Pflock iskreno upa, da bo ključe od vile v St. Aegyd am Newalde, ki se nahaja v prekrasnem sproščujočem naravnem okolju, lahko čim prej predala srečnemu dobitniku. Davki so že plačani in novi lastnik se lahko vseli takoj!

Srečke so še na voljo, več informacij o loteriji za hišo lahko zainteresirani kupci najdejo na www.luxuryvillatowin.com.

Kontakt za dodatne informacije:

Gospa Paula Pflock

Badweg 46

3193 St Aegyd am Neuwald

Avstrija

office@luxuryvillatowin.com

www.luxuryvillatowin.com

Telefon: +43 664 3948 787