O-STA

Doživetje swinga na Mestni plaži v Celju

Plesalci bodo plesali pod vodstvom Branka in Polone Podergajs Siussi, pedagogov Plesnega kluba Flamenco

Celje, 6. avgust 2010, Zavod Celeia Celje in Plesni klub Flamenco vabita v torek, 10. avgusta 2010, ob 20.00 na Mestno plažo (Savinjsko nabrežje) na učenje osnov swinga. Vstop na prireditev, ki bo v primeru slabega vremena izvedena naknadno, je prost. Prireditev se uvršča v sklop Poletja v Celju, knežjem mestu 2010. Medijska pokrovitelja Poletja v Celju, knežjem mestu 2010: Radio Fantasy ter Novi Tednik & Radio Celje. Pokrovitelji: Simbio d.o.o., Geodetski zavod Celje d.o.o., CM Celje d.d., VOC Celje d.d. in Banka Celje d.d..

Prvič so plesalci plesali na Mestni plaži že v mesecu juliju, ko so se naučili osnov latinsko -ameriških plesnih korakov. V mesecu avgustu bodo najprej prišli na svoj račun vsi ljubitelji bluesa, rock&rolla in glasbe od 50. - 90. , ko se bo na Mestni plaži na Savinjskem nabrežju zgodil večer swinga. Polona in Branko Podergajs Siussi iz plesnega kluba Flamenco bosta tudi tokrat poskrbela za dobro glasbo, za predstavitev različnih zvrsti plesa swing (blues, rock&roll, six count, lindy hop, balboa, disco fox, disco hastle, foxtrot...) in seveda za vse sodelujoče pripravila tudi mini plesni tečaj osnovnih korakov.

Več info: Branko Podergajs, Plesni klub Flamenco, tel.: 03 492 22 24, mobi: 040 500 540 ter e-mail: plesni.klub@gmail.com