O-STA

CORT-ova globalna pohištvena veriga sedaj že v 60 državah

Najem pohištva idealen za stroškovno učinkovito začasno napotitev delavcev

FAIRFAX, Virginija, ZDA.--(BUSINESS WIRE)-- CORT-ova globalna pohištvena veriga se še naprej širi in sedaj obsega že več kot 60 držav, saj vse več podjetij spoznava, da je najem pohištva učinkovit način nižanja stroškov pri začasni napotitvi delavcev.

CORT je globalno pohištveno mrežo Global Furniture Network ustanovil leta 2001. Gre za edinega globalnega ponudnika stanovanjskega pohištva za najem, ki preko regionalnih centrov vsako leto oskrbi na tisoče strank.

Podjetja se za mednarodne napotitve odločajo pri zaposlovanju vrhunskih kadrov. Število začasnih napotitev zaradi obsega mednarodnega poslovanja podjetij narašča, najem hiš in stanovanj ter tudi pohištva pa je stroškovno učinkovita alternativa nakupu. Opremljenost doma z najetim pohištvom, gospodinjskimi aparati, priborom, televizijo in drugo opremo olajša prehod v novo okolje, zato so lahko zaposleni produktivni že od prvega dne.

Mednarodne napotitve zaposlenih so lahko drage in težavne, tako za podjetja kot za njihove zaposlene, je dejal Kenneth S. Barron, direktor za globalne odnose in poslovanje s strankami pri CORT-u. "Danes so napotitve ponavadi precej krajše, kot še pred nekaj leti, zato je najem pohištva priljubljena alternative in vse bolj postaja del poslovne politike podjetij," je dodal.

CORT previdno oceni potencialne partnerje, da zagotovi visok standard odnosov s strankami in izbora pohištva, kar vključuje tudi zmožnost hitrega odzivanja na zahteve strank. Širitev na večje število držav je odziv na vse večje povpraševanje strank, ki zahtevajo kvalitetne rešitve na več geografskih področjih.

Living Edge Rental v Avstraliji se je CORT-ovi mreži priključil leta 2004. "Kot del mreže smo sedaj sposobni izpolniti zahteve strank po globalnih storitvah, kar ustvarja nove priložnosti za poslovno sodelovanje," je dejal predsednik uprave Matt Doyle.

Več informacij, vključno z belo knjigo o prednostih najema pohištva in CORT-ovimi globalnimi rešitvami, je na voljo na spletni strani www.cortglobal.com.

O podjetju CORT

CORT je že 40 let vodilno podjetje za najem pohištva v ZDA. V Združenem kraljestvu posluje pod imenom Roomservice by CORT. CORT je del skupine Berkshire Hathaway in med svoje stranke šteje več kot 80 odstotkov 500 največjih podjetij s seznama revije Fortune. Za več informacij obiščite spletno stran

www.cort.com.

Kontakti

Largemouth Communications (za CORT)

Amanda Manna, 919-459-6456

Amanda@largemouthpr.com

Vir: CORT

Powered by Business Wire

Ta izjava za javnost je na voljo tudi na naslovu:

http://www.businesswire.com/news/home/20101019006861/en