O-STA

SiOL TV - naročilo programskih dodatkov HBO in Eksplozivni odslej v vseh programskih paketih. V Videoteki tudi 3D filmi.

4. november 2010 - Zagotavljanje nove in vrhunske uporabniške izkušnje ostaja poslovni in razvojni temelj Telekoma Slovenije. Tako bo od novembra dalje v Videoteki možno naročiti ogled 3D filmov na zahtevo, ob tem pa so v svoji ponudbi uporabnikom zagotovili, da programska dodatka HBO in Eksplozivni, na optiki pa tudi HD dodatek, lahko naročijo ob kateremkoli programskem paketu SiOL TV.

3D filme bodo lahko uporabniki našli v novi kategoriji 3D v Videoteki na Sagemu in Videoteki (na programskem mestu 20) na SiOL BOX-u. Cena 3D filmov bo 3,5 EUR. 3D filme si bodo lahko ogledali samo uporabniki, ki imajo 3D-ready televizijske sprejemnike, z uporabo očal z aktivnimi zaslonkami. Uporabnikom sta od danes na voljo dva filma v 3D tehniki: Mikrosvetovi in Fizika surfanja. O dodanih novih 3D vsebinah bodo uporabnike sproti obveščali.

Telekom Slovenije pa od novembra dalje omogoča svojim uporabnikom SiOL TV tudi naročilo programskih dodatkov HBO in Eksplozivni, na optiki pa tudi dodatek HD ne glede na izbran paket - Osnovni, Standard ali Mega. S tem bodo uporabniki, ki jim je sicer povsem zadostovala programska shema Standard ali Osnovni, lahko obogatili SiOL TV izkušnjo z izbranimi paketi. Cena programskega dodatka HBO je 8 evrov na mesec, Eksplozivni pa 4 evre na mesec.