O-STA

Petrol klub za Petrolove zveste kupce

Z zlatimi točkami do številnih ugodnosti

Ljubljana, 18. november 2010 - Družba Petrol je danes za svoje stranke, ki redno kupujejo pri Petrolu, ustanovila Petrol klub. Zvestim kupcem so tako na voljo številne ugodnosti in bogata ponudba vrhunskih izdelkov ter storitev. Na novo Petrol klub kartico zvestobe se zapisujejo nakupi vseh izdelkov oziroma storitev fizičnih oseb, ki vključujejo tako nakupe goriva na bencinskih servisih, vseh izdelkov v prodajalnah, foto storitev, nakupov vstopnic, storitev avtopralnic, kot tudi nakupe kurilnega olja, plina in električne energije. Vsak porabljen evro zvestim kupcem prinaša eno zlato točko. Zbrane zlate točke pa lahko kupci unovčijo za ugodne nakupe izdelkov in storitev iz novega kataloga Petrol kluba, ki je na voljo na vseh Petrolovih bencinskih servisih.

Zvestim kupcem sta na izbiro dve kartici zvestobe, in sicer Petrol klub kartica zvestobe in Petrol klub plačilna kartica zvestobe. Obe kartici omogočata zbiranje zlatih točk in njihovo unovčevanje za ugodnosti Petrol kluba, izjemno ugodne nakupe vrhunskih izdelkov in storitev iz kataloga Petrol klub, mesečne akcije, nagradne igre ipd.

Petrol klub plačilna kartica zvestobe nudi kupcem še dodatne finančne ugodnosti, kot je zamik plačila, možnost obročnega plačevanja do 12 obrokov in plačevanje na vseh mestih, kjer sprejemajo kartice Petrol kluba. Kupec lahko prejme kartico zvestobe Petrol kluba ob izpolnitvi pristopnice, ki je na voljo na vseh bencinskih servisih, ali na spletni strani družbe Petrol www.petrol.si/petrol-klub/.

V želji, da bi zadovoljili vse potrebe raznovrstnih kupcev, so v družbi Petrol pripravili obširen in pester katalog Petrol kluba, ki ponuja vsakomur nekaj. Ponudbo za svoje zveste kupce bodo ves čas spreminjali, dopolnjevali in tudi prilagajali njihovim željam.

Roman Dobnikar, član uprave za prodajo in marketing je ob tem povedal: "Z novo Petrol klub kartico zvestobe bomo vsem kupcem omogočili, da za vsak svoj nakup pri Petrolu dobijo še več. Izdelki iz kataloga Petrol kluba so namenjeni prav vsem, saj smo izdelke še posebej skrbno izbrali. Verjamemo, da bo nova kartica zvestobe navdušila tako naše dosedanje zveste stranke, kot tudi številne nove kupce. Skupina Petrol tudi s tem projektom sledi svoji začrtani viziji postati nosilec kakovosti in razvoja celovite ponudbe vrhunskih izdelkov in storitev z nadpovprečno zadovoljnimi kupci."

Nova Petrol klub plačilna kartica bo popolnoma nadomestila plačilno kartico Magna za fizične osebe. Kupcem pa bo ponujala še dodatne finančne ugodnosti, ki jih prejšnja ni omogočala. Vsi dosedanji imetniki plačilne kartice Magna bodo novo Petrol klub plačilno kartico brezplačno prejeli na dom.

Poslovna plačilna kartica Magna za pravne osebe ostaja za zdaj nespremenjena.

Dodatne informacije:
Mag. Aleksander Salkič, Odnosi z javnostmi, Petrol, d.d., Ljubljana
+386 1 47 14 581, 041 789 609
petrol.pr@petrol.si